0

ای کاش مرد زندگی ام این چند راز را میدانست❗️

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

ای کاش مرد زندگی ام این چند راز را میدانست❗️

1. از تو مي خواهم به حرف هايم گوش بدهي ، حتي اگر برايت جذابيتي ندارد. لابد موضوع براي من اهميت دارد ، وگرنه آن را با تو در ميان نمي گذاشتم 

2. وقتي ناراحت هستم و به تو مي گويم :
« فقط به من گوش بده » نيازي نيست براي بهبود اوضاع به من توصيه اي بكني ؛ فقط به حرف هايم گوش بده ، مرا آغوش بگير و بگو دوستم داري 

3. تا زماني كه مشكلم را بيان نكرده ام حرفم را قطع نكن تا راه حل بدهي، من به راه حل نياز ندارم. گاهي فقط نياز دارم به من گوش كني و همدلانه رفتار كني 

4. گاهي دوست دارم صدايت را بشنوم . از اين رو در طول روز به من تلفن كن تا بدانم به فكرم هستي. شايد براي تو مهم نباشد اما براي من اهميت دارد.

5. قبل از اين كه حرفي به من بزني، خوب فكر كن. حرف هايت ممكن است احساساتم را جريحه دار كند و بر من اثر منفي بگذارد

6. احساسات و ناراحتي هايت را از من پنهان نكن و با من درباره ي حل مشكلاتت حرف بزن ، با چنين كاري مي توانم از مكنونات قلبي ات آگاه شوم.

7. بر سرم فرياد نكش. اگر عصباني هستي علتش را به من بگو ؛ البته بدون داد و فرياد 

8. هر چه بلندتر فرياد بكشي كمتر به حرف هايت توجه خواهم كرد ، اما اگر مي خواهي به خواسته ات برسي ، بهتر است با مهرباني با من صحبت كني.

9. در پي سرزنش و ايرادگيري از من نباش.

10. لزومي ندارد هميشه با من موافق باشي ، اما وقتي با من موافق نيستي ، سعي كن موقعيتم را درك كني و به احساسم احترام بگذاري.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 11 شهریور 1396  9:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها