0

با دیدن داغ برادر، اعتقادی به خدا ندارم

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام من پدرمادرم یه روزی نمازشون ترک نمی شوداما خدادوتاداغ بچه براشون گذاشت توکل فامیل پدرمادرم خیلی خوب بودن اما داغ برادرم که چندوقت پیش داغ سنگینی براشون شودمن که دیگه اعتقادی به خداندارم.

سلام علیکم ان شاء الله خداوند برادرتان را قرین رحمت کند و به شما و خانواده صبر دهد

پیامبراکرم(صلی الله و علیه وآله) فرمود: خداوند متعال بزرگوارتر از آن است که جگرگوشه شخصی را از او بگیرد و او در مقابل این امر صبر نماید و از خدا اجر و ثواب طلب کند و حمد الهی را بجای آورد سپس چنین شخصی را به عذاب آتش گرفتار نماید. (الکافی ج 3 ص 219)

مطلبی رو عرض می کنم اول اینکه ناراحت شدن آن هم در مورد از دست دادن اولاد بسیار طبیعی هست ولی در ابن مواقع تنها پناه گاه خداوند هست و باید راضی باشیم به رضای خداوند 

نکته دوم اینکه کسی که مصیبت اولاد دیده و صبر می کند برایش در روایات ثواب زیادی آمده که چند مورد را عرض می کنم.

پیامبراکرم(صلی الله و علیه وآله) فرمود: خداوند متعال بزرگوارتر از آن است که جگرگوشه شخصی را از او بگیرد و او در مقابل این امر صبر نماید و از خدا اجر و ثواب طلب کند و حمد الهی را بجای آورد سپس چنین شخصی را به عذاب آتش گرفتار نماید. (الکافی ج 3 ص 219)

منبع:

کانال مسیر بندگی

تبیان

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 10 شهریور 1396  9:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها