مواد لازم
کلم - یک عدد
پیاز - ۶ عدد
کرفس- یک دسته
فلفل سبز - ۲ عدد
آب - ۸ فنجان
نمک و فلفل - به مقدار لازم
پودر سیر ( اختیاری) - به مقدار لازم
روش تهیه
کلم ، پیاز ، کرفس و فلفل سبزها را خرد کنید و آن ها را داخل قابلمه بریزید.
این سبزی ها را با حرارت ملایم حدود پنج دقیقه بپزید و سپس هشت فنجان آب داخل قابلمه بریزید به طوری که روی سبزی ها را کاملا بپوشاند و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.
بعد از این که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و درقابلمه را بگذارید. سوپ شما بعد از ۳۰ دقیقه آماده خوردن است اما اگر می خواهید طعم بهتری داشته باشد بهتر است حدود دو ساعت روی شعله بسیار کم بماند.
قبل از سرو کردن سوپ کمی نمک و فلفل و یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر به آن بیفزایید .