پاسخ به:جشن علوی
ای علی دوستان عید غدیر آمده به زمین و زمان علـی امیر آمده عیــد میــلاد همــه انبیـاست روز جشــن سیـّد الاوصیـاست
بشارت از خدا به آل فاطمه تجلای غدیر، مبارک بر همه اهل دین عید کمال دین شده که علی امیر مؤمنین شده
ساقیا ساقیا آمده عید امیر با شراب «الغدیر» هست و بودم را بگیر عیـد ذات کبریاست عیـد ختمالانبیاست عیـد شـاه اولیـاست یا علی حیدر مدد
در غدیر خم گل بنشانید، مدح مولا را با هم بخوانید از رسولالله عیـدی بگیرید، از همه عالم دل بستانید سوره مائـده، ذکر جانم شده یا علی یا علی، عیدیم را بده
ز مصر نور به کنعان دل بشیر آمد هلا تمامی پیغمبران! غدیر آمد به گوش جان علیدوستان چو آیۀ وحی بشارت از طرف داورِ قدیر آمد
عید غدیر مبارک
گوشهـا بـاز کـه امروز هزاران خبر است خبری خوبتر از خوبتر از خوبتر است صـف ببندیـد کـه هنگـام نماز روح است در گشایید که جبریل امین پشت در است همگـی عیـد بگیریـد کـه عید آمده است ایـن همـان عیـد خدای احد دادگر است
عید غدیر عید خداوند اکبر است این عید از تمامی اعیاد، برتر است عید تمام نعمت و عید کمال دین یا عید حاصل زحمات پیمبر است
امروز روز عیـد خداونـد کبــریاست عید فرشتگــان خـدا عیـد انبیاست عید محمّد عید علی عید فاطمه عید ائمه، عیـد امـم، عید اولیـاست
عیـد همـه اعیـاد خـدا عیـد غدیـر است عیدی است که پیغمبـر اسـلام بشر است عیدی که در آن عمر خطیر است خطیر است عیدی است که حیدر به همه خلق امیر است
غنچه لبهای پیغمبر که شد وا در غدیر / بر لبش گل واژه ” من کنت مولا ” نشست . . . عید غدیر خم مبارک
قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد / ایمان به جز از حب علی پایه ندارد گفتم بروم سایه لطفش بنشینم / گفتا که علی نور بود سایه ندارد عید غدیر مبارک
دریای غدیر، از ریزش آبشارگون وحی بر جان محمّد(ص) لبریز است و قامت دین در زلال غدیر خم انعکاس مییابد
در غدیر خم، ولایت شد قبول / برد بالا دست مولا را رسول رفت بالا دست خورشید غدیر / شد امام و مقتدای ما، امیر سرآغاز امامت و ولایت برشما مبارک باد . . .
مدح علی و آل علی بر زبان ماست / گویا زبان برای همین در دهان ماست
خدایا به حق شاه مردان / مرا محتاج نامردان مگردان فرا رسیدن عید غدیرخم بر عاشقان آن حضرت مبارک . . .