پاسخ به:سخنک
اندیشیدن، یکی از دشوارترین کارهای انسان است. ولی با همین فرایند است که انسان میتواند به کشفیات و دریافتهای ذهنی باارزشی برسد و زندگی خود را پُربارتر کند. به این ترتیب، ما بازیگر زندگی میشویم نه تماشاگر آن. هنری فورد
سهراب سپهری
شما نمی توانید با قصد انجام یک کار به شهرت برسید. هنری فورد
باور من این است که همه کارها را خداوند روبراه می کند و آن خدای قادر و متعال هیچ نیازی به توصیه و راهنمایی من ندارد؛ در این صورت دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. هنری فورد
عشق و فروتنی، جامه ای برازنده ی مرشدی پرهیزگار باشد، نه سزاوار جاه طلبی مغرور. ویلیام شکسپیر
عشق، فریب زمان را نمی خورد، حتی اگر لبان و گونه ی سرخ او زیر تیغ داس قرار گیرد. عشق با گذشت ساعتها و هفته های کوتاه تغییر نمی یابد، بلکه تا پایان هستی ادامه خواهد داشت. ویلیام شکسپیر
اگر فضیلتی ندارید، وانمود کنید که [ آن را ] دارید. ویلیام شکسپیر
هنگامی که فقر از در وارد شود، عشق از پنجره می گریزد. ویلیام شکسپیر
هر کس فقیر و قانع باشد، ثروتمند است. ویلیام شکسپیر
صورت شما کتابی است که مردم می توانند از آن چیزهای عجیب بخوانند. ویلیام شکسپیر
چیزی که در زن مرا تسخیر می کند مهربانی اوست، نه روی زیبایش؛ من زنی را بیشتر دوست دارم که مهربانتر باشد. ویلیام شکسپیر
آدم تبهکار می رود، ولی زیانهایش بعد از او می ماند. ویلیام شکسپیر
آنان که پیروز می شوند، همان کسانی هستند که از مشورت دوستان بهره می برند. ویلیام شکسپیر
کینه پنهان نمی ماند. ویلیام شکسپیر
تردیدها به ما خیانت می کنند، ما را از تلاش به دور می سازند و از پیروزی هایی که به احتمال زیاد نصیب ما خواهد شد محروم می سازند. ویلیام شکسپیر
یقین است که رفتار حکیمانه با وضع جاهلانه همچون بیماری از یک شخص به شخص دیگر سرایت می کند؛ پس لازم است که مردمان مراقب انتخاب همنشینان خود باشند. ویلیام شکسپیر