پاسخ به:سخنک
بزرگترین حوادث دنیا را که تجزیه و تحلیل می کنیم به این نتیجه می رسیم که آنچه باعث بروز آن شده هیچ ارزشی نداشته است. ناپلئون بناپارت
سهراب سپهری
هر احمقی می تواند قانونی بر جای نهد که احمق دیگری به آن اهمیت بدهد. هنری دیوید ثورو
من در آرزوی انجام خدمتی بزرگ و پرشکوه زندگی می کنم، اما سخت ترین وظیفه من انجام خدمات کوچکی است که به گونه ای بزرگ و شکوهمند پدیدار شوند. هلن کلر
حقیقتی تشویق کننده تر از این سراغ ندارم که انسان با تلاش آگاهانه و منظم می تواند زندگی خود را متعادل سازد. هنری دیوید ثورو
از این نکته مشوق تر نمی توان یافت که بشر دارای قدرت انکار ناپذیری است که می تواند با تلاش و کوشش، آزادی زندگی خود را افزایش دهد. هنری دیوید ثورو
زندگی بدون دل و جرأت، زندگی نیست. هلن کلر
حکومت جمهوری بهترین نوع حکومت است، ولی به همان دلیل که بهترین نوع حکومت است نیاز به بهترین افراد دارد؛ افرادی که تا به حال در هیچ کجای دنیا مشاهده نشده اند. هربرت اسپنسر
به هر کاری که اراده کنیم تواناییم، اگر آن گونه که سزاوار است پیگیر باشیم. هلن کلر
زندگی، تاریخ شمار روابط دوستانه است. دوستان، هر روز دنیا را از نو می سازند. بدون عشقِ دوستان، قلبها قدرت تپیدن برای زندگی را ندارند. هلن کلر
از مقابل تمام این اشخاص ناشناس (مخالفان و معاندان) مثل شیر میگذرم، کوه محکم هستم که از اثر بادهای مخالف و شوریده از جا حرکت نخواهد کرد. نیما یوشیج
امسال از سهچیز خوشحال شدم، عینک که نداشتم برای من خریدند. کفش راحت لاستیکی و چراغ دمدستی، که چیزی باآن میتوانم بنویسم. و این هرسه تا بهحال بهعقل من نرسیده بود. نیما یوشیج
انسان قبل از هر چیز باید حیوان خوبی باشد. هربرت اسپنسر
یک تصویر از هزاران واژه ارزشمندتر است. ناپلئون بناپارت
آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید! یکنفر در آب دارد میسپارد جان. نیما یوشیج
هر قدر به طبیعت نزدیک شوی، زندگانی شایسته تری را پیدا میکنی. نیما یوشیج