این سیمیت چون داخلش پنیر دارد بخاطر همین نرم و لذیذ است برای صبحانه بسیار عالیست این سیمیت با نان سیمیت هایی که آموزش دادم فرق دارد
مواد لازم:
روغن مایع ۱ استکان
شکر ۱ قاشق مرباخوری
شیر ۱ استکان
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آب ولرم ۱ لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق
سرکه ۲ قاشق
آرد ۴ لیوان + نصف استکان
پنیر پیتزا به دلخواه
مواد رویی:
کنجد ۱ لیوان
دوشاب نصف لیوان + آب نصف لیوان
طرز تهیه :
ابتدا آب ولرم و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و ۵ دقیقه استراحت میدهیم سپس در یک کاسه دیگر ۳ لیوان آرد می ریزیم سپس خمیر مایه مخلوط شده , شیر و روغن مایع را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم نمک و شکر و سرکه را هم می افزاییم سپس بقیه آرد را می ریزیم و به ورز دادن ادامه می دهیم دقت کنید که آرد را کم کم بریزید چون ممکن است همه این مقدار لازم نباشد روی خمیر ا میپوشانیم و نیم ساعت استراحت میدهیم اگر محیط آشپزخانه سرد باشد فر را در دمای ۴۰ درجه تنظیم کرده و ۲۵ دقیقه در فر استراحت می دهیم سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و چونه گیری میکنیم سپس روی سطح کار مقدار کمی آرد می ریزیم و با وردنه بازکرده و با دهانه استکان قالب می زنیم وکمی پهن تر میکنیم و شکل بیضی میدهیم در وسط آنها دو تکه پنیر پیتزا می گذاریم و می بندیم اکنون در مخلوط آب ودوشاب و سپس در کنجد میزنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فاصله ۴ سانت میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر داخل سینی استراحت میدهیم سپس رویش را با چاقو یکی دو خط میکشیم تا شکل دار شود در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم تا رویش طلایی شود