0

فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

پاسخ به:فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

سلام و خسته نباشید 

بعضا زیر تالار ها زیاد تو در تو هستند و جلوی چشم نیستند و اکثرا اطلاعی از وجودشون ندارن .

صفحه اصلی انجمن که بصورت کشویی هستند و اگر میشد کشو هر تالاری که باز میشد زیر تالار ها هم بصورت کشویی نمایش داده میشد  بهتر و دسترسی اسان تر بود . 

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

شنبه 4 شهریور 1396  10:15 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_m mohammad_khoshghamat nazaninfatemeh nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول nazaninfatemeh

اگه ممکنه امکان انتقال پست به یک تاپیک و انتقال یک تاپیک به تاپیک دیگه رو برای مدیرا ایجاد کنید اینجوری مجبور نیستیم برای یه انتقال دادن مدام پیگیر این موضوع بشیم

از خرداد ماه 95 دو تا تاپیک دلنوشته و مشاعره مهدوی تو زیرتالار اثار ادبی تالار مهدویت زده شد .با اینکه مشابه این دو تاپیک قبلا تو تالار بود ولی به درخواست شما مسئولین محترم زده شد .بعدا انقدر پیگیر انتقال این تاپیک به تاپیکی که قبلا با همین عناوین تو تالار مهدویت ایجاد شده بود شدم که اخرش خسته شدم و همچنان این دوتا تاپیک غیرفعال تو تالار مهدویت هستن

با سلام و عرض ادب:

ایجاد امکانات بیشتر مدیریتی جهت سهولت کار مدیران گرامی امری است که واحد فنی باید پذیریش نمایید.درخواست شما بزرگوار بعد از بررسی نهایی و در نظر گرفتن همه ی جانب و تایید مسئولین به واحد فنی ارجاع  خواهد شد.هنوز خیلی از گزینه های مدیریتی را با ادله هایی که دوستان فنی دارند در اختیار ما قرار نداده اند.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  10:21 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 borkhar rasekhoon_m mohammad_khoshghamat nazaninfatemeh nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول mty1378

سلام و خسته نباشید 

بعضا زیر تالار ها زیاد تو در تو هستند و جلوی چشم نیستند و اکثرا اطلاعی از وجودشون ندارن .

صفحه اصلی انجمن که بصورت کشویی هستند و اگر میشد کشو هر تالاری که باز میشد زیر تالار ها هم بصورت کشویی نمایش داده میشد  بهتر و دسترسی اسان تر بود . 

سلام

چند سال پیش من به مدیران پیشنهاد دادم که برای انجمن و بخش های دیگر سایت، نقشه تهیه کنند.

خودم هم دست به کار شدم و نمونه طرحم رو که شامل نام تالارها و زیرتالارها بود تا یکی دو تالار پیش بردم. 

از مسئولین درخواست کردم با برنامه نویسی و سلیقه بیشتر کار رو انجام بدن که متاسفانه ......

الان هم در ادامه پیشنهاد شما این درخواست رو از مسئولین دارم که تالارها و زیرتالارهای انجمن رو در قالب یک‌ نقشه همیشه در دسترس آماده کنند و در صفحه اصلی انجمن قرار بدهند

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 4 شهریور 1396  10:22 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mty1378 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

اگه امکان داره در پایین نام کاربری مدیران و‌کاربران، تاریخ آخرین بازدید، آنلاین بودن (در صورت تایید کاربر) آخرین پست ارسالی، نمایش داده بشه

ضمنا خیلی خوب میشد که بتونیم پست های یک کاربر رو دنبال کنیم و یا همه اونها رو یک جا ببینیم. 

بعضی ها فضا رو تسخیر کردند،  ما دنبال پیش پا افتاده ترین امکانات یک سایت، سه چهار سال انتظار می کشیم!!!!!

شنبه 4 شهریور 1396  10:27 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mty1378 borkhar rasekhoon_m farshon nazaninfatemeh nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378

سلام و خسته نباشید 

با سلام و عرض ادب:

با تشکر از مشارکت شما خواهر گرامی:

مبحث کشویی شدن زیر تالارها همانند قسمت مقالات از درخواست های اولیه حقیر در زمان جناب لقایی مدیر فنی سابق سابت بود که همچنان  انبوهی از خاک روی آن انباشته شده است.از اینکه این مطلب را یاد آوری نمودید .ممنون و سپاسگزارم..وظیفه ما تاکید و یاد آوری و اصرار بر درخواست بحق شما عزیزان می باشد و این درخواست شما را ارجاع خواهیم داد..انصافا اگر این اجرایی می شد خیلی از کاربران عزیز سریعتر با عنوان های اصلی تالارها آشنا می شدند.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  10:29 AM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar rasekhoon_m farshon mohammad_khoshghamat nazaninfatemeh nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول mty1378

سلام و خسته نباشید 

سلام

چند سال پیش من به مدیران پیشنهاد دادم که برای انجمن و بخش های دیگر سایت، نقشه تهیه کنند.

خودم هم دست به کار شدم و نمونه طرحم رو که شامل نام تالارها و زیرتالارها بود تا یکی دو تالار پیش بردم. 

از مسئولین درخواست کردم با برنامه نویسی و سلیقه بیشتر کار رو انجام بدن که متاسفانه ......

الان هم در ادامه پیشنهاد شما این درخواست رو از مسئولین دارم که تالارها و زیرتالارهای انجمن رو در قالب یک‌ نقشه همیشه در دسترس آماده کنند و در صفحه اصلی انجمن قرار بدهند

با سلام و عرض ادب:

و با تشکر از همراهی ومشارکت شما خواهر بزرگوار:

ایجاد نقشه تالار و زیر تالارها پیشنهادی خوب و آسانی است که در برنامه های اجرای  قرار خواهد گرفت.امیدوارم جای مناسبی جهت نمایش این نقشه در نظر گرفته شود.من از شما و دوستانی که تمایل به همکاری در تهیه این نقشه دارند خواهشمندم همکاری لازم را در این رابطه انجام بدهند.

با تشکر از پیشنهاد خوبتون

شنبه 4 شهریور 1396  10:34 AM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

آدرس تاپیکی که قبلا ارسال کردم

از مدیران محترم تالارها که در کار برنامه نویسی و ..... استادند اگه کسی طرح بهتری داره برای ارائه نقشه انجمن با موافقت مسئولین نقشه انجمن رو طراحی کنه چون تجربه نشون داده نمیشه به امید واحد فنی نشست

البته اون زمان من همه رو لینک داده بودم. که بخاطر تغییرات فنی همه لینک ها حذف شده.

خوبه جدول رو‌کامل نکردم والا الان دلم به حال خودم‌میسوخت!!! 

شنبه 4 شهریور 1396  10:35 AM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

نقل قول salma57

از مدیران محترم تالارها که در کار برنامه نویسی و ..... استادند اگه کسی طرح بهتری داره برای ارائه نقشه انجمن با موافقت مسئولین نقشه انجمن رو طراحی کنه

سلام اجی سلما 

تعداد تالار ها و زیر تالار ها زیاده و اگر بصورت این نمونه ای باشه که ارسال کردید خیلی طولانی میشه و طرف سردرگم میشه بنظر من مثل بخش های دیگه سایت بطرز کشویی هم جمع و جوره هم راحت میریم سراغ تالار مورد نظر 

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

شنبه 4 شهریور 1396  10:40 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

اگه امکان داره در پایین نام کاربری مدیران و‌کاربران، تاریخ آخرین بازدید، آنلاین بودن (در صورت تایید کاربر) آخرین پست ارسالی، نمایش داده بشه

ضمنا خیلی خوب میشد که بتونیم پست های یک کاربر رو دنبال کنیم و یا همه اونها رو یک جا ببینیم. 

بعضی ها فضا رو تسخیر کردند،  ما دنبال پیش پا افتاده ترین امکانات یک سایت، سه چهار سال انتظار می کشیم!!!!!

با سلام و عرض ادب:

گاهی اوقات وقتی درخواست های ابتدایی عزیزان را مشاهده میکنیم انصافا احساس میکنم هیچ حرفی برای گفتن ندارم.و حقیقتا هم همین است.امیدوارم عزیزان مسئول و فنی کارهای راسخون به درخواست های ابتدایی دوستان که همان مدرنترین درخواست های  از نظر خودشان می باشد اهمیت ویژه ای بدهند..مثل همیشه زبان حقیر در این رابطه قاصر است و چیزی جز ارجاع و پیگیری حرفی برای گفتن ندارم.

بازم ممنونم

شنبه 4 شهریور 1396  10:43 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378
نقل قول salma57

از مدیران محترم تالارها که در کار برنامه نویسی و ..... استادند اگه کسی طرح بهتری داره برای ارائه نقشه انجمن با موافقت مسئولین نقشه انجمن رو طراحی کنه

سلام اجی سلما 

تعداد تالار ها و زیر تالار ها زیاده و اگر بصورت این نمونه ای باشه که ارسال کردید خیلی طولانی میشه و طرف سردرگم میشه بنظر من مثل بخش های دیگه سایت بطرز کشویی هم جمع و جوره هم راحت میریم سراغ تالار مورد نظر 

آجی رو کمک واحد فنی نمیشه حساب کرد.

می خواستن درستش کنن سه سال پیش درست می کردن.

مدیران وکاربران اگه می تونن حالت کشویی درستش کنن.

البته به نظر من خیلی هم طولانی نمیشه.

قبلنا، صفحه اصلی انجمن همه کشوهای تالارها باز بود... این جدول در مقابل اون هیچه!!!

شنبه 4 شهریور 1396  10:44 AM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378
نقل قول salma57

سلام اجی سلما 

با سلام و عرض ادب:

ایجاد نقشه به سبکی که خانم سلما فرمودند اگر به صورت عکس اینفوگرافی در بیایید ارزشمند می باشد.امیدوارم دوستان عزیزی که  در این رابطه تخصصی برای گفتن دارند با ما همکاری نمایند.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  10:48 AM
تشکرات از این پست
borkhar mty1378 salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام حاج اقا.

حاج اقا بعضی از تالارا فقط عنوان کلیشون عوض بشه کافیه....نیازی به تغییر زیر تالاراش نیس....

خیلی از تالارا اسمشون خیلی مناسبتی با موضوعشون نداره....مثل (مطالب عمومی )و....شاید عنوانش عوض میشد....بهتر بود.

حاج آقا یه چیز دیگه بگم :

اگه میشد از نظرات مسئولین سابق هم مثل آقای کیانی استفاده میکردین خیلی خوب بود...

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 4 شهریور 1396  11:33 AM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m nazaninfatemeh nargesza
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام و عرض ادب.
ضمن خدا قوت حضور همه ی شما بزرگوارانی که با تمام دغدغه ای که برای راسخون و به ویژه انجمن راسخون دارید نظرات خود را در قالب پیشنهاد و انتقاد ارایه کردید، شایان ذکر است این تاپیک، همانطور که از عنوان آن بر می آید، فراخوان اولیه ی همه ی شما مدیران و کاربران عزیز است در ارایه ی نظرات خود به صورت آزادانه برای بررسی در اتاق فکر اصلی. 
لذا در این تاپیک تا زمانی که بسته شود(5شنبه) می توانید آنچه به نظرتان می رسد قابل بحث و بررسی و پیگیری است آزادانه ارایه دهید و  منتظر پاسخ نباشید. چرا که اتاق فکر اصلی اینجا نیست و پس از اتمام زمان مذکور، این پیشنهادات به صورت زمان بندی شده و با اولویت در قالب اتاق های فکر جداگانه به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد.
منتظر پیشنهادات خوب و سازنده و رشد دهنده ی همه ی شما عزیزان هستیم.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  11:36 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 farshon nazaninfatemeh nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
سلام و عرض ادب.
ضمن خدا قوت حضور همه ی شما بزرگوارانی که با تمام دغدغه ای که برای راسخون و به ویژه انجمن راسخون دارید نظرات خود را در قالب پیشنهاد و انتقاد ارایه کردید، شایان ذکر است این تاپیک، همانطور که از عنوان آن بر می آید، فراخوان اولیه ی همه ی شما مدیران و کاربران عزیز است در ارایه ی نظرات خود به صورت آزادانه برای بررسی در اتاق فکر اصلی. 
لذا در این تاپیک تا زمانی که بسته شود(5شنبه) می توانید آنچه به نظرتان می رسد قابل بحث و بررسی و پیگیری است آزادانه ارایه دهید و  منتظر پاسخ نباشید. چرا که اتاق فکر اصلی اینجا نیست و پس از اتمام زمان مذکور، این پیشنهادات به صورت زمان بندی شده و با اولویت در قالب اتاق های فکر جداگانه به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد.
منتظر پیشنهادات خوب و سازنده و رشد دهنده ی همه ی شما عزیزان هستیم.

با تشکر

سلام و عرض ادب

خب از اول می گفتین و آدرس اتاق اصلی رو می دادین ما اینجا مزاحم نمی شدیم

ضمنا اگه اینجا اتاق اصلی نیست چرا براش موضوع تعیین شده؟

یه کم سر فصل دادنهاتون گیج کننده هست.

بعد هم چرا اینقدر اتاق عوض می کنید؟؟؟ همینجوری آدم تو این تالار و تاپیک ها گم میشه..... زیادتر بشه که دیگه هیچ!!!! 

این گزینه منتظر پاسخ نباشید هم جالب بود و قابل تامل!

البته مسئول ارشد انجمن و یکی دیگه از مسئولین زحمت کشیدند و پاسخ میدن....

خیلی وقتها عدم پاسخگویی سریع مسئولین و‌موکول کردنش به آینده انگیزه مشارکت رو‌کم می کنه.

فرض کنید شما درخواست یک کاربر که اینجا مطرح شده رو در تاپیک دیگه ای به طور مفصل بدین، کاربر از کجا بفهمه شما جواب دادین؟؟

شنبه 4 شهریور 1396  12:12 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m farshon nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نصف کارها و پیشنهادات ما به واحد فنی برمی گرده. که خدا رو شکر سرش شلوغه.... طوری که چهار ساله نتونسته یه سایت طراحی کنه.

به هر حال ما هم عادت کردیم پیشنهاد بدیم و امیدوار به اجرا نباشیم. گرچه‌ گاهی بعد از پیشنهادات عدیده، چند موردی اجرایی میشه! 

یه وقتایی هم بچه های بالا همینجوری بی دلیل و یا بنا به عقیده ای که دارن، کلا مخالف پیشنهادات کاربران هستند. 

مثل چت آنلاین در ساعات مشخص

نمایش آنلاین بودن کاربران (در صورت تایید خودشون) 

شنبه 4 شهریور 1396  12:18 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m farshon nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها