0

فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

پاسخ به:فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

تماس با مسئولین سابق تالارها و دعوت مجدد از آنها برای فعالیت  .  چون برخی از این مدیران با برخورد نامناسب مسئولین وقت و ... کناره گیری کردند . 

به مدیران انحمن هایی که وقت زیادی برای تالارشون میذارن بهای بیشتری بدید . 

برخی معدود از مدیران متاسفانه حتی یک تشکر از مطلب کاربرانی که تو تالارشون مطالب میزارن هم نمیزنند و فقط آخر ماه چند اسم به عنوان کاربر برتر یا فعال اعلام میکنند . 

برای مسابقاتی که برگزار میکنید از جمله مسابقات روزانه ، کاربران فعال را در اولویت برنده شدن قرار بدید . بنده وقتی اسم برندگان را میبینم اکثرا کسانی هستند که نا آشنا و فعالیتی از اون ها دیده نمیشه . 

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

جمعه 3 شهریور 1396  2:04 PM
تشکرات از این پست
mty1378 nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon borkhar shayesteh2000 nargesza fatemeh_75
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام

ممنون بابت ایجاد این تاپیک

خواهش میکنم وقتی کاربری ،مدیری ازتون درخواست ایجاد تالار یا زیرتالاری رو میکنه سریع این درخواستشون رو اجرا نکنید شاید کاربر/مدیر اطلاع نداره که همچین زیرتالاری یا مشابهش تو انجمن هست و این درخواست رو میکنه بعد شما این درخواستشون رو لطف میکنید و انجام میدید این میشه که تالارای مشابه زده میشه و یا تالارایی زده میشه که درجای مربوطه زده نمیشن بعد این میشه که باید بیایم اینجا بگیم که اگه فلان تالار تو اینجا باشه بهتره و اگه باهم ادغام بشن بهتره،خب اینکارو از اول با حساسیت بالاتر انجام بدید که دوباره کاری نشه.البته این امر در گذشته بیشتر به چشم میخورد و الان خداروشکر کمتر شده

بعضی از تالارای انجمن اگه باهم ادغام بشن فکر کنم بهتر باشن

مثلا میشه دوتا تالار " کامپیوتر و فناوری اطلاعات" و تالار"تلفن همراه/تبلت" میشه باهم ادغام بشن و تالار تلفن همراه میشه بره تو زیرتالار یکی از تالارای کامپیوتر و فناوری اطلاعات

یا بنظرم محل قرار گرفتن دوتا تالار " اقتصاد" و "سیاست" تو تالار گفتگوی ازاد مناسب نیست. میشه هردوشون با تغییر عنوان تالار تازه های خبری تو تالار" تازه های خبری "قرار بگیرن

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 3 شهریور 1396  3:40 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ravabet_rasekhoon farshon borkhar shayesteh2000 nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در مورد اینکه گفته شد که چون برنامه های انجمن زیاده و نتایجش دیر اعلام میشه در نتیجه تعداد کمتری از کاربرا توش شرکت میکنن باید بگم که درسته برنامه ها زیاده و خداییش اگه بخوایم بگیم 90 درصدشون با توجه به امکانات قرون وسطایی سایتwink،نتایجشون زود اعلام میشه اون ده درصدی هم که دیر اعلام میشن به خاطر اینه که بررسی طرحا زمان بر هست .

به نظر من اینکه این همه برنامه اجرا میشه و استقبال ازشون کمه به خاطر جایزه و امتیازی هست که تو این ویژه برنامه ها در نظر گرفته میشه.خب کاربر میبینه این همه به خاطر یه مسابقه باید وقت بگذاره اخرشم با قرعه کشی یه امتیاز ناچیز داده میشه خب قید شرکت تو طرح و مسابقه رو میزنه.

امیدوارم یه فکر اساسی مسئولین بالادست برا این مورد بکنن

جمعه 3 شهریور 1396  3:44 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ravabet_rasekhoon borkhar shayesteh2000 nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حاج اقا اگه ممکنه طبق صحبتی که قبلا باهم داشتیم راجع به تالار اسلام شناسی تغییرات رو اگه صلاح میدونید اجرا کنید.

قرار بود تو تالار اسلام شناسی،اعتقادات رو دو قسمت کنیم.اصول دین و فروع دین.اینجوری باید یه سری تالار جدید زده میشد و یه سری تالار به این قسمت انتقال داده میشد.اگه صلاح دونستید و وقت داشتید ممنون میشم اینکارو بکنید

جمعه 3 شهریور 1396  3:47 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

قرار بود تو تالار مهدویت،یه زیرتالاری باعنوان "در محضر امام زمان" ایجاد بشه راجع به تشرف یافتگان خدمت امام زمان.اگه صلاح میدونید زیرتالار جدید بزنید و اگرم صلاح میدونید که عنوان یکی از زیرتالارا تغییر بکنه بهتر هست اینکارو خواهش میکنم بکنید

جمعه 3 شهریور 1396  3:51 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

یک پیشنهاد در مورد تالار دانلود کتاب دارم... :

که تالار دانلود کتاب باید تبدیل بشه به یک زیر مجموعه . یک عنوان کلی دیگری جایگزین این قسمت بشه...حقیقت اینه اسم این تالار با خروجی آن اصلا مطابقت نداره...(به نظر شما وجود این تالار به همین نحو لازم است؟

از دوستان عزیز راسخونی خواهشمندم بفرمایید در صوت تغییر این تالار چه تالاری را جایگزین این تالار نماییم؟ .که بتواند زیر مجموعها و زیر تالارهای مختلف و مفید داشته باشد...

اگه خواستید به جایی این تالارو انتقال بدید ،تالار "کنکور،دانشگاه،دانشجو" به نظرم گزینه خوبیه

جمعه 3 شهریور 1396  3:52 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet borkhar shayesteh2000 nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

اگه ممکنه امکان انتقال پست به یک تاپیک و انتقال یک تاپیک به تاپیک دیگه رو برای مدیرا ایجاد کنید اینجوری مجبور نیستیم برای یه انتقال دادن مدام پیگیر این موضوع بشیم

از خرداد ماه 95 دو تا تاپیک دلنوشته و مشاعره مهدوی تو زیرتالار اثار ادبی تالار مهدویت زده شد .با اینکه مشابه این دو تاپیک قبلا تو تالار بود ولی به درخواست شما مسئولین محترم زده شد .بعدا انقدر پیگیر انتقال این تاپیک به تاپیکی که قبلا با همین عناوین تو تالار مهدویت ایجاد شده بود شدم که اخرش خسته شدم و همچنان این دوتا تاپیک غیرفعال تو تالار مهدویت هستن

جمعه 3 شهریور 1396  3:55 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet borkhar shayesteh2000 nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول salma57

اووووه آجی

کل انجمن رو‌می خوای زیر و رو‌کنی شما!!!!

باید بگم دانشگاه و علوم دانشگاهی خیلی شاخه و زیر شاخه داره.

مطلب کپی پیستی هم در مورد هر کدوم بی نهایته.....

به نظر تالار و زیر تالار باید بر اساس استقبال و یا مقدار مطلب کپی شده از قبل که به صورت پراکنده در همه جای انجمن پخش شدند ایجاد بشه.

با سلام و عرض ادب:

با سپاس از همراهی خواهران راسخونی سلما و برخوار...تغییر دادن یک تالار ی که دارای زیر شاخه های متعدد و متروک هم هست کمی مشکل ساز است ..شاید بهترین گزینه انتخاب یک مدیر علاقمند هست که بعضی دوستان قدیمی مدیریت خوبی هم داشتند .ضمن اینکه بعضی زیر تالارها هم باید اضافه شود و بعضی از زیر تالارها باید حذف شوند..

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  8:12 AM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 mosabeghat_ravabet borkhar nazaninfatemeh shayesteh2000 nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول mohammad98
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول mohammad98

به نظرم هرچه سریع تر باید مشکل ایجاد تالار و زیرتالار را  حل بفرمایید.

بنده از تالار مسابقات کاربری، بخش مسابقات هفتگی اش که حدود یه سالی هست که می خواد زیر تالارهاش سر و سامون پیدا کنه واقعا خسته شدم!

سلام به محمد عزیز خسته نباشید..

پیشنهاد خودتون را در این رابطه ارسال نمایید...چه راه حلی را پیشنهاد میدهید..

ممنون.

مطابق تصویر زیر، از زیرتالار های موجود، فقط زیرتالار های طرح های سال 95،طرح های سال 94 باقی بمونه. و زیر تالار طرح های سال 96 نیز ایجاد شود تا بتوانیم مسابقات و سرگرمی ها را به خوبی دسته بندی کنیم.

همین!

با سلام و عرض ادب:

بعد از پایان هر طرحی مدیران عزیز در صورتی که دسترسی داشته باشند باید طرح های خود را به این تالارها که بر حسب سال مشخص شده اند انتقال بدهند.....قاعدتا عنوان طرح در بخش مسابقات نباید باشد..شما طرح های قبلی خود را به این لینک انتقال دهید ..(http://rasekhoon.net/forum/show/1455/page1/%).جابجایی تاپیک و پست در اختیار کاربران و خود ما می باشند اما اگر تالاری را بخواهیم تغییر دهیم یا جابجا نماییم این امر فط در اختیار واحد فنی می باشد

عنوان طرح های اجرا شده یک عنوان کلی می باشد که مسابقات هم زیر مجموعه آن می شود..بخاطر اینکه قسمت مدیریت شما در مسابقات خلوت تر شود عنوان طرح های اجرا شده از آنجا برداشته می شود..اگر در این تالارها تاپیکی وجود دارد آن را به آدرس مذکور انتقال دهید.

ممنونم

سلام:

منظورتون اینه که تایپک ها اصلی مسابقات و سرگرمی هایی که اجرا شده را به لینکی که فرمودین منتقل کنیم. درسته؟

با سلام و عرض ادب:

بله باید تاپیک های اصلی همه ی طرح های اجرا شده به آدرس مذکور انتقال داده شود تا هم تالار خلوت شودو هم اینکه کارهای اجرا شده هر سال در یک تالار معینی مشخص گردند.ای یک نو ع آرشیو کارهای اجرا شده است که دارای مزیت های خاص خودش می باشد.

شنبه 4 شهریور 1396  8:16 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 farshon mty1378 mosabeghat_ravabet borkhar nazaninfatemeh shayesteh2000 nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

با سلام و احترام 

برخی تالارها مدیر نداره و چون مدیر نداره حداقل خود مسولین سایت راسخون سروسامانی بهش بدن .

برخی مطالب که مربوط به یک تالار  خاصی هست تو تالار دیگه ای گذاشته میشه و یا برخی مطالب مشابه تو چند تالار درج میشه و متاسفانه نه مدیر اون تالار اهمیتی میده  نه مسولین ذیربط . 

شاید مسئولین بگن ما اونقدر فرصت نداریم که که همیشه این تالار ها را بررسی و اقدام کنیم که اگه اینجوره تا زمانی که مدیری براش پیدا بشه غیر فعال کنند . 

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکار گرامی با تشکر از لطف شما بزرگوار:

اگر برای هر تالاری بتوانستیم مدیر داشته اشیم مطمئنا شرایط بهتر از این بود.اما از آنجا که یک مدیر ابتدایی و تازه کار باید  علاقمند  باشد تا کم کم صاحب تجربه شود یا باید از تجربه و پشتکار لازم  جهت مدیریت برخوردار باشد .در حال حاضر یا نداریم یا اینکه خیلی کم هست که بعضی دوستان تو قعات خاصی درارند که در حال حاضر برای موسسه این امکان وجود ندارد.

اما راه حل پیشنهادی این است دوستان خوب و مدیر گرامی اگر در تالارهای متعدد این موارد را مشاهده می کنند آدرس را به ما ارجاع بدهند تا واحد نظارت یا مسئول انجمن نقل و انتقالات را انجام بدهند..بله واقعا این مطلب را که اساره می فرمایید شاید مسئولین وقت نداشته باشند.همیشه اینجور نیست لذا به همین منظور جهت سههولت و سرعت در کار  اگر دوستان مطلبی را می بینید به ما گزارش دهند  تا پیگیری نماییم.البته این نکته را هم فراموش نکنیم که بعضی از مدیران گرامی همانند خواهر بزرگوار ( nazaninfatemeh ) هر کجا مطلبی را مشاهد می نمایند که مربوط به آن تالار نیست سریعا اطلاع  رسانی می نمایند و ما هم  پیگیری می نماییم.مطمئنا اگر حس همکاری مدیران و کاربران فعال در انجمن بیشتر از این بشود مطمئن باشید .خیلی از موارد درخواستی مثل درخواست شما مدیر گرامی قابل حل و فصل می باشد.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  8:43 AM
تشکرات از این پست
mohammad98 farshon mty1378 mosabeghat_ravabet borkhar nazaninfatemeh shayesteh2000 nargesza zahra_53
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

تماس با مسئولین سابق تالارها و دعوت مجدد از آنها برای فعالیت  .  چون برخی از این مدیران با برخورد نامناسب مسئولین وقت و ... کناره گیری کردند . 

به مدیران انحمن هایی که وقت زیادی برای تالارشون میذارن بهای بیشتری بدید . 

برخی معدود از مدیران متاسفانه حتی یک تشکر از مطلب کاربرانی که تو تالارشون مطالب میزارن هم نمیزنند و فقط آخر ماه چند اسم به عنوان کاربر برتر یا فعال اعلام میکنند . 

برای مسابقاتی که برگزار میکنید از جمله مسابقات روزانه ، کاربران فعال را در اولویت برنده شدن قرار بدید . بنده وقتی اسم برندگان را میبینم اکثرا کسانی هستند که نا آشنا و فعالیتی از اون ها دیده نمیشه . 

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی و همراه راسخونی:

تماس با بعضی از دوستان در برنامه های مسئول انجمن بوده و هست وخواهد بود. علت های زیادی دوستان جهت نیامدن به سایت دارن که موردی که شما اشاره فرمودین نهایتا در ردیف آخر هم بعضا قرار نمی گیرد.

کم کاری بعضی از دوستان مدیر بر کسی پوشیده نیست.واین موارد را در برترین های سه ماهه ملاحظه می فرمایید.که قاعدتا ادامه این روند منجر به تصمیمیات جدیدی خواهد شد.

مسابقات روزانه مربوط به کل اعضا راسخون است و این مسابقه مخصوص اعضا و فعالین انجمن نیست.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  9:50 AM
تشکرات از این پست
mty1378 mosabeghat_ravabet borkhar farshon nazaninfatemeh shayesteh2000 nargesza zahra_53
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

سلام

ممنون بابت ایجاد این تاپیک

خواهش میکنم وقتی کاربری ،مدیری ازتون درخواست ایجاد تالار یا زیرتالاری رو میکنه سریع این درخواستشون رو اجرا نکنید شاید کاربر/مدیر اطلاع نداره که همچین زیرتالاری یا مشابهش تو انجمن هست و این درخواست رو میکنه بعد شما این درخواستشون رو لطف میکنید و انجام میدید این میشه که تالارای مشابه زده میشه و یا تالارایی زده میشه که درجای مربوطه زده نمیشن بعد این میشه که باید بیایم اینجا بگیم که اگه فلان تالار تو اینجا باشه بهتره و اگه باهم ادغام بشن بهتره،خب اینکارو از اول با حساسیت بالاتر انجام بدید که دوباره کاری نشه.البته این امر در گذشته بیشتر به چشم میخورد و الان خداروشکر کمتر شده

بعضی از تالارای انجمن اگه باهم ادغام بشن فکر کنم بهتر باشن

مثلا میشه دوتا تالار " کامپیوتر و فناوری اطلاعات" و تالار"تلفن همراه/تبلت" میشه باهم ادغام بشن و تالار تلفن همراه میشه بره تو زیرتالار یکی از تالارای کامپیوتر و فناوری اطلاعات

یا بنظرم محل قرار گرفتن دوتا تالار " اقتصاد" و "سیاست" تو تالار گفتگوی ازاد مناسب نیست. میشه هردوشون با تغییر عنوان تالار تازه های خبری تو تالار" تازه های خبری "قرار بگیرن

با سلام و عرض ادب و با تشکر از مشارکت شما بزرگوار:

ایجاد تالارهای متعدد و بعضا تکراری و مشابه هم قبل از مسئولیت حقیر زیاد بوده که خیلی را ادغام و بعضی را حذف کردیم و متاسفانه بعضی را ه هنوز تغییر ندادیم.شما بزرگوار درست می فرمایید ایجاد هر تالاری مستلزم این است که واقعا دوستان اطلاع کافی از ایجاد آن تالار را داشته باشند .در همین ماه گذشته درخواست ایجاد تالارهای زیادی شده که اکثر این تالار وجود داشته اما مدیران و کاربران عزیز اطلاعی از این تالارها نداشته اند..

در مورد تغیر تالارها قاعدتا نظر دوستان مورد بررسی قرار خواهد گرفت .امیدوارم عزیزان دیگری هم که در مورد نظرات دوستان حرفی برای گفتن دارند حتما بیان نمایند تا بتوانیم از مجموع نظرات دوستان به جمع بندی بهتری برسیم.در مورد دو پیشنهاد شما بزرگوار هم حتما اطلاع رسانی و جمع بندی لازم خواهد شد.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  10:01 AM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar farshon nazaninfatemeh shayesteh2000 nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

در مورد اینکه گفته شد که چون برنامه های انجمن زیاده و نتایجش دیر اعلام میشه در نتیجه تعداد کمتری از کاربرا توش شرکت میکنن باید بگم که درسته برنامه ها زیاده و خداییش اگه بخوایم بگیم 90 درصدشون با توجه به امکانات قرون وسطایی سایتwink،نتایجشون زود اعلام میشه اون ده درصدی هم که دیر اعلام میشن به خاطر اینه که بررسی طرحا زمان بر هست .

به نظر من اینکه این همه برنامه اجرا میشه و استقبال ازشون کمه به خاطر جایزه و امتیازی هست که تو این ویژه برنامه ها در نظر گرفته میشه.خب کاربر میبینه این همه به خاطر یه مسابقه باید وقت بگذاره اخرشم با قرعه کشی یه امتیاز ناچیز داده میشه خب قید شرکت تو طرح و مسابقه رو میزنه.

امیدوارم یه فکر اساسی مسئولین بالادست برا این مورد بکنن

با سلام و تشکر از مشارکت شما بزرگوار:

مدیرانی عزیزی که با انجمن همکاری لازم را دارند قاعدتا وقتی درگیر مسائل انجمن می شوند بهتر می توانند شرایط  انجمن را برای دوستان دیگر توضییح بدهند از دقت شما بزرگوار در اعلام نتایج تشکر و قد ردانی می نماییم.

اما درمورد نظر دیگرتون..دوست دارم دوستان دیگر هم نظر بدهند..بالاخره جایزه و امتیاز باید چگونه باشه ؟کجا باید باشه ؟کجا نباید باشه؟چقدر باید باشه؟این مبحث را دوستان دیگر هم مشارکت نمایند؟

شنبه 4 شهریور 1396  10:08 AM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar farshon nazaninfatemeh nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

حاج اقا اگه ممکنه طبق صحبتی که قبلا باهم داشتیم راجع به تالار اسلام شناسی تغییرات رو اگه صلاح میدونید اجرا کنید.

قرار بود تو تالار اسلام شناسی،اعتقادات رو دو قسمت کنیم.اصول دین و فروع دین.اینجوری باید یه سری تالار جدید زده میشد و یه سری تالار به این قسمت انتقال داده میشد.اگه صلاح دونستید و وقت داشتید ممنون میشم اینکارو بکنید

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه گرامی با تشکر از یدآوری خوبتون..بعد از اتمام زمان این هم اندیشی حتما یاد آوری مجدد بفرمایید من هم یاد داشت کردم تا اقدام نماییم

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  10:10 AM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar nazaninfatemeh nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

قرار بود تو تالار مهدویت،یه زیرتالاری باعنوان "در محضر امام زمان" ایجاد بشه راجع به تشرف یافتگان خدمت امام زمان.اگه صلاح میدونید زیرتالار جدید بزنید و اگرم صلاح میدونید که عنوان یکی از زیرتالارا تغییر بکنه بهتر هست اینکارو خواهش میکنم بکنید

با سلام و عرض ادب:

پیوست به پاسخ مطلب قبلی شما ،حتما تغییرات لازم ایجاد خواهد شد.از تاخییری که در این رابطه شده است عذرخواهی می نماییم.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  10:14 AM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar farshon nazaninfatemeh nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها