0

فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

بسم االله الرحمن الرحیم

همراهان راسخونی هرگونه نظر، پیشنهاد و تبادل نظر خود را با توجه به موضوعات زیر و هر مطلب و موضوعی که به ذهن شما می رسد  که قابلیت ارایه دارد در این تاپیک مطرح نمایید.

مناسبت های مذهبی، 

مناسبت های روز،

تالارهای انجمن و وبلاگ،

تالارهای مختلف انجمن، 

مشکلات موجود در انجمن

نقاط ضعف و قوت برنامه های گذشته وحال،

طرح ها و برنامه های آینده،

شیوه های مدیریت مدیران انجمن ها 

و......

و موضوعاتی که قابل بحث و تبادل نظر می باشند.

لطفا جهت اطلاع بیشتر روی عبارت زیر کلیک کنید

سه شنبه 31 مرداد 1396  10:37 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mohammad_khoshghamat mehdi0014 farshon mohammad98 ehsan007060 borkhar salma57 mosabeghat_ravabet mansoor67 mty1378 nazaninfatemeh omegaa zahra_53 emamedavazdah amirali123 nargesza
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:فراخوان اولیه ی اتاق فکر راسخونی ها با حضور حداکثری کاربران عزیز راسخون

یک پیشنهاد در مورد تالار دانلود کتاب دارم... :

که تالار دانلود کتاب باید تبدیل بشه به یک زیر مجموعه . یک عنوان کلی دیگری جایگزین این قسمت بشه...حقیقت اینه اسم این تالار با خروجی آن اصلا مطابقت نداره...(به نظر شما وجود این تالار به همین نحو لازم است؟

از دوستان عزیز راسخونی خواهشمندم بفرمایید در صوت تغییر این تالار چه تالاری را جایگزین این تالار نماییم؟ .که بتواند زیر مجموعها و زیر تالارهای مختلف و مفید داشته باشد...

پنج شنبه 2 شهریور 1396  9:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 borkhar mosabeghat_ravabet mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh omegaa ehsan007060 emamedavazdah nargesza
rahman123
rahman123
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 490

با سلام واحترام:

یک پیشنهاد در مورد مسابقات روزانه داشتم.با آنکه مسابقات همان گونه که از اسم آن بر می آید روزانه می بایست باشد ولی استدعا دارم در روز های جمعه وتعطیل زمان پاسخگویی تا آخر روز بعد(غیر تعطیل)تمدید گردد.تا آنانکه که روزهای تعطیل به هر علتی نتوانستند جواب دهند در روز بعد این امکان را داشته باشند با تشکر از زحمات شما

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:25 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet salma57 borkhar mehdi0014 mansoor67 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh omegaa ehsan007060 mostafasayadnezhad nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول aftabm

که تالار دانلود کتاب باید تبدیل بشه به یک زیر مجموعه . یک عنوان کلی دیگری جایگزین این قسمت بشه...حقسقت اینه اسم این تالار با خروجی آن اصلا مطابقت نداره...(به نظر شما وجود این تالار به همین نحو لازم است؟

از دوستان عزیز راسخونی خواهشمندم بفرمایید در صوت تغییر این تالار چه تالاری را جایگزین این تالار نماییم؟ .که بتواند زیر مجموعها و زیر تالارهای مختلف و مفید داشته باشد...

سلام.حاج آقا زیر تالار رو بزارین کتابخانه ی راسخون.....smileyاواقعا اگه اینجوری بشه شاید بشه چیزهای دیگه ایی هم با موضوع کتاب درش گنجوند.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 amayen nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

ببخشید من این بحثو قبلن هم خدمت حاج آقا داشتم....

حدودا یه دو سالی هست که خیلی داره ویژه برنامه و طرح تو راسخون اجرا میشه....من یادمه قبلن یهو در سال فقط یه ویژه برنامه بود....اونم برا سالگرد راسخون...

تا این ویژه برنامه میومد بالا....چقدر واسمون جذاب بود و چقدر ما ذوق میکردیم.....ولی حالا نه.....از بس که ویژه برنامه داریم....اصلن هیچ کدوم برامون جذاب نیسن.

ویژه برنامه ی دهه کرامت تموم میشه میرسه دهه ولایت....دهه ولایت تموم میشه....دهه ی محرم میاد و این داستان ادامه دارد.....

و این میشه که تا بره نتایج طرح ها اعلان بشه دیگه سال تموم شده....و مسئولین به بقیه ی کارها کمتر میرسن یا اهمیت کمتر میدن......

البته این نظر منه.....شاید بقیه این نظرو ندارن.

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:37 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm

که تالار دانلود کتاب باید تبدیل بشه به یک زیر مجموعه . یک عنوان کلی دیگری جایگزین این قسمت بشه...حقیقت اینه اسم این تالار با خروجی آن اصلا مطابقت نداره...(به نظر شما وجود این تالار به همین نحو لازم است؟

سلام.حاج آقا زیر تالار رو بزارین کتابخانه ی راسخون.....smileyاواقعا اگه اینجوری بشه شاید بشه چیزهای دیگه ایی هم با موضوع کتاب درش گنجوند.

خوب این هم یک پیشنهاد خوبی است که نام کل تالار  تغییر کند به کتابخانه انجمن راسخون منتها زیر مجموعه تالار دیگری شود..

خوب به نظرتون این  زیر تالار که می فرمایید را در کدام تالار قرار دهیم که همخوانی داشته باشه؟

منتظر پیشنهاد دیگر دوستان هم هستیم

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:41 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

آهان....یه فکری هم به حال تالار گفتگوی آزاد بشه......

تالار پر شده از مطالب کپی پیستی و شاید به درد نخور.....لاقل این یه دونه تالار رو نمیزاشتیم همه مطالبش بشه کپی .....بیشتر از فکرمون استفاده میکردیم .....

یه فکری هم به حال زیر تالاراش بشه.....به نظر من اصلن زیر تالارای مناسبی نداره....دو تاش که کاملن شبیه بهم هست.....میشه یا اینها رو در هم ادغام کرد یا عنوانشو یه چی دیگه گذاشت.

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:44 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm

خوب این هم یک پیشنهاد خوبی است که نام کل تالار  تغییر کند به کتابخانه انجمن راسخون منتها زیر مجموعه تالار دیگری شود..

خوب به نظرتون این  زیر تالار که می فرمایید را در کدام تالار قرار دهیم که همخوانی داشته باشه؟

منتظر پیشنهاد دیگر دوستان هم هستیم

حاج اقا عنوان کلیش بشه کتابخانه ی راسخون یعنی تو اون نوار آبیه تو انجمن به جای دانلود کتاب چون دانلود کتاب یه چیزی جزییه....

بعد این عنوان دانلود کتاب بشه یه زیر مجموعه از اون تالار.....چون من الان نگاه کردم....تو همه ی زیر تالاراشم....مطلب با عنوان دانلود کتاب و اینا گذاشتن منتها پرو پخش!

اگه زیر تالار جدا بشه و تموم دانلودها یه جا جمع بشن حالا یا جدا جدا یا کلی....بهتره....

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:49 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول rahman123

با سلام واحترام:

یک پیشنهاد در مورد مسابقات روزانه داشتم.با آنکه مسابقات همان گونه که از اسم آن بر می آید روزانه می بایست باشد ولی استدعا دارم در روز های جمعه وتعطیل زمان پاسخگویی تا آخر روز بعد(غیر تعطیل)تمدید گردد.تا آنانکه که روزهای تعطیل به هر علتی نتوانستند جواب دهند در روز بعد این امکان را داشته باشند با تشکر از زحمات شما

از جناب عالی نژاد مسئول واحد مسابقات روزانه خواهشمندم پاسخ این کاربر عزیز را بدهند

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:50 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 mehdi0014 farshon mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 nargesza
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

به نظرم هرچه سریع تر باید مشکل ایجاد تالار و زیرتالار را  حل بفرمایید.

بنده از تالار مسابقات کاربری، بخش مسابقات هفتگی اش که حدود یه سالی هست که می خواد زیر تالارهاش سر و سامون پیدا کنه واقعا خسته شدم!

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:51 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 mosabeghat_ravabet nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

آهان....یه فکری هم به حال تالار گفتگوی آزاد بشه......

تالار پر شده از مطالب کپی پیستی و شاید به درد نخور.....لاقل این یه دونه تالار رو نمیزاشتیم همه مطالبش بشه کپی .....بیشتر از فکرمون استفاده میکردیم .....

یه فکری هم به حال زیر تالاراش بشه.....به نظر من اصلن زیر تالارای مناسبی نداره....دو تاش که کاملن شبیه بهم هست.....میشه یا اینها رو در هم ادغام کرد یا عنوانشو یه چی دیگه گذاشت.

این تالار با سابقه های زیادی را جهت مدیریت پذیرش داشته منتظر نظرات این دوستان هم هستیم..

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:59 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 mosabeghat_ravabet nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

حاج اقا عنوان کلیش بشه کتابخانه ی راسخون یعنی تو اون نوار آبیه تو انجمن به جای دانلود کتاب چون دانلود کتاب یه چیزی جزییه....

بعد این عنوان دانلود کتاب بشه یه زیر مجموعه از اون تالار.....چون من الان نگاه کردم....تو همه ی زیر تالاراشم....مطلب با عنوان دانلود کتاب و اینا گذاشتن منتها پرو پخش!

اگه زیر تالار جدا بشه و تموم دانلودها یه جا جمع بشن حالا یا جدا جدا یا کلی....بهتره....

اگر بخواهیم پیشنهاد شما را اجرا کنیم باید  زیر تالارهای مجزا و بهتر و کاربردی براش درست کنیم....در غیر اینصورت باز هم خروجی انچنانی ندارد...فقط نامش عوض شده..

پنج شنبه 2 شهریور 1396  11:04 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 mosabeghat_ravabet nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98

به نظرم هرچه سریع تر باید مشکل ایجاد تالار و زیرتالار را  حل بفرمایید.

بنده از تالار مسابقات کاربری، بخش مسابقات هفتگی اش که حدود یه سالی هست که می خواد زیر تالارهاش سر و سامون پیدا کنه واقعا خسته شدم!

سلام به محمد عزیز خسته نباشید..

پیشنهاد خودتون را در این رابطه ارسال نمایید...چه راه حلی را پیشنهاد میدهید..

پنج شنبه 2 شهریور 1396  11:06 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 mehdi0014 mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

ببخشید یه چیزی دیگه :

چرا راسخون برا دانشگاه.دانشجو و کنکور یه عنوان و تالار کلی داره ؟!!ولی حوزه های علمیه باید زیر تالار باشن و جزیی از تالار دین پژوهی ؟!!!

پنج شنبه 2 شهریور 1396  11:14 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 mehdi0014 farshon mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060 mosabeghat_ravabet nargesza
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

ببخشید یه چیزی دیگه :

چرا راسخون برا دانشگاه.دانشجو و کنکور یه عنوان و تالار کلی داره ؟!!ولی حوزه های علمیه باید زیر تالار باشن و جزیی از تالار دین پژوهی ؟!!!

این تالار هم دومین تالار مورد نظر حقیر بوده که خروجی خوبی ندارد.....بهتر است جهت خروجی تالار به تعداد کاربران مشارکت کننده و معرفی برترین تالارها در برترین های سه ماهه مراجعه نمایید..اونجا مشخص می شود کدام تالار ضعف نسبی داشته و دارد...قاعدتا این تالار هم باید زیر تالارشود..

اما اینکه چرا حوزه های علمیه زیر تالار ندارد ..شما همین الان به این تالار و خروجی های آن نگاه کنید..ببنید آیا می توانیم یک تالار مستقل از حوزه درست کنیم یا نه..در صورتی که بتوانیم باید چه زیر تالارهایی را در نظر بگیریم که بروز و کارامد باشند...

پنج شنبه 2 شهریور 1396  11:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 mehdi0014 borkhar mty1378 shayesteh2000 nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها