طرز تهیه پای ریواس
زمانی که فصل ریواس است از این سبزی خوشطعم استفاده کنید و یک دسر عالی برای خود و خانواده تهیه و میل کنید.
مواد لازم
- خمیر آماده پای
- دو پیمانه ریواس 2.5 سانتیمتری
- 1 ¼ پیمانه شکر دانهدرشت
- 4 عدد تخممرغ همزده
- نصف پیمانه خامه فرمگرفته
- ¼ پیمانه کره آب شده
- ¼ پیمانه آب لیموترش
- یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- یک قاشق غذاخوری بلغور ذرت
- یک قاشق چایخوری وانیل
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک لیتر بستنی وانیلی
طرز تهیه
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر آماده پای را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. آن را در قالب قرار دهید و روی آن فویل بکشید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید.
- ریواسها را کف تابه مخصوص فر بچینید و 10 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس 1/4 پیمانه شکر روی آنها بریزید و هم بزنید و آنها را روی خمیر پخته شده پای درون قالب بریزید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را با یکدیگر هم بزنید. یک پیمانه شکر باقی مانده، خامه، کره، آب لیموترش، بلغور ذرت، نشاسته ذرت، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مایه بهدستآمده را درون قالب بریزید. قالب پای را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن برشته شود. 10 دقیقه آخر فویل را از روی آن بردارید .
- این دسر را باید به مدت 2 ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس با بستنی وانیلی سرو کنید.