برای تهیه این پودینگ زمان زیادی لازم نیست، فقط زمان خنک شدن آن ممکن است کمی طولانی شود.
مواد لازم
- یک پیمانه شکر
- دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- سه پیمانه خامه
- 4 عدد زرده تخممرغ همزده
- یک قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق چایخوری وانیل
- ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی
طرز تهیه
- در یک قابلمه متوسط، شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و به آرامی آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند و روی آن حباب ایجاد شود. پس از این مرحله، دو دقیقه دیگر بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. به آرامی، زردههای تخممرغ رابه مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.
- قابلمه را دوباره روی اجاق بگذارید تا به آرامی جوش بیایید. حرارت را کم کنید. دو دقیقه دیگر هم بزنید و دوباره از روی حرارت بردارید. کره، وانیل و نمک دریایی را اضافه کنید.
- پودینگ را درون ظرفهایی که میخواهید سرو کنید، بریزید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- روی آنها را با خوراکیهای دلخواه تزئین و سرو کنید.