طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی
همانطور که از تیتر معلوم است، این دسر مکزیکی است و اتفاقا بسیار هم خوشمزه است. حتما آن را در خانه تهیه و میل کنید.
مواد لازم
- 110 گرم پنیر خامهای
- 4 عدد تخممرغ
- 3 عدد زرده تخممرغ
- 400 گرم شیر شیرین
- 350 گرم شیر تغلیظ شده
- یک قاشق چایخوری وانیل
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1/3 پیمانه مارمالاد پرتقال
- یک عدد پرتقال خرد شده
- پودر قند
طرز تهیه
- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای را با همزن برقی هم بزنید تا نرم شود. تخممرغ و زرده تخممرغ را یکبهیک اضافه کنید و هم بزنید. شیر، شیر تغلیظ شده، وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
- درون قالبهای کوچک مواد را بریزید و قالبها را در یک تابه که کمی آب جوش در خود دارد بچینید و در فر قرار دهید. آنها را 30 تا 45 دقیقه بپزید تا سطحشان کمی طلایی شوند و وقتی چاقو در وسط آنها میزنید، به چاقو نچسبد.
- از فر و از قالب خارج کنید. به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
- برای سرو، روی آنها مارمالاد پرتقال و خود پرتقال قرار دهید و در صورت تمایل، میتوانید پودر قند هم بپاشید.