یک دسر ایتالیایی که با انواع میوه جات سرو می شود و در این کشور طرفداران زیادی دارد.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که میتوان برای تزئین روی آن از هر میوه دلخواهی استفاده نمود. این دسر برای بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب میباشد و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. این میزان مواد برای 6 نفر مناسب میباشد
مواد لازم :
شیر |
½ 2 پیمانه
|
خامه غلیظ |
⅔ پیمانه
|
وانیل خالص |
1 قاشق چایخوری
|
ورق ژلاتین |
½ 1 پیمانه
|
شکر |
⅓ پیمانه
|
مواد لازم برای روی دسر:
توتفرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر |
½ 1 پیمانه
|
شکر |
¾ پیمانه
|
طرز تهیه:
در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده میاندازیم.
مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر میداریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر میریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و آنها را مخلوط میکنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم میگذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر میداریم و 5 دقیقه میگذاریم تا خنک شود.
پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر میگردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن میریزیم و سرو میکنیم.