0

طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

 

طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

 
 
طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

یک دسر ایتالیایی که با انواع میوه جات سرو می شود و در این کشور طرفداران زیادی دارد.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی که می‌توان برای تزئین روی آن از هر میوه دلخواهی استفاده نمود. این دسر برای بعد از شام بسیار دلچسب و مناسب می‌باشد و در ایتالیا طرفداران زیادی دارد. این میزان مواد برای 6 نفر مناسب می‌باشد

 

طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

 

مواد لازم :

 

شیر

½ 2 پیمانه

خامه غلیظ

پیمانه

وانیل خالص

1 قاشق چایخوری

ورق ژلاتین

½ 1 پیمانه

شکر

پیمانه

 

مواد لازم برای روی دسر:

 

توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر

½ 1 پیمانه

شکر

¾  پیمانه

 

طرز تهیه:

 

در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده می‌اندازیم.

 

مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن می‌ریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر می‌ریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

 

توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم و 5 دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود.

 

پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می‌‍گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

 

شنبه 28 مرداد 1396  1:20 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها