مواد لازم:براي 6 نفر
گوشت |
400 گرم |
آلوي خورشتي(در صورت تمايل) |
150 گرم |
به |
300 گرم |
روغن |
3 قاشق غذاخوري |
لپه |
100 گرم |
پيازمتوسط |
2 عدد |
شكر |
2 قاشق سوپخوري |
رب گوجه فرنگي |
2 قاشق غذا خوري |
نمك و فلفل و دارچين |
به ميزان دلخواه |
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ ميكنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخشده كمي تفت ميدهيم. لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه ميكنيم. در صورت تمايل ميتوانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف ميكنيم.
به زود پخته ميشود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه ميكنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه ميخواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را ميتوانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.