مواد لازم : برای 6 نفر
گوشت |
0/5 کیلو |
گل کلم |
2 عدد |
روغن |
300 گرم |
رب گوجه |
1 قاشق سوپخوری |
زردچوبه |
به مقدار کافی |
آبلیمو |
1 استکان |
پیاز |
2 عدد |
زعفران |
به مقدار کافی |
نمک |
به مقدار کافی |
فلفل |
به مقدار کافی |
طرز تهیه :
گوشت را بپزید و پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید . گل کلم را غنچه غنچه ببرید و با پیاز سرخ کنید . مراقب باشید که گل کلم له نشود . یک قاشق رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ و آبلیمو و نمک وفلفل را در آن مخلوط کنید . کل مواد را در گوشت بریزید و زعفران و ادویه اضافه نمایید . گل کلم نباید خیلی بجوشد و زود می پزد .