مواد لازم :
گوشت قیمه شده |
500 گرم |
لوبیا سبز |
600 گرم |
گوجه فرنگی ریز( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد ) |
۱۵ الی ۲۰ عدد |
لیمو عمانی |
3 عدد |
آرد |
1 قاشق |
پیاز سرخ شده بدون روغن |
2 قاشق غذا خوری |
روغن حیوانی |
مخصوص سرخ کردن |
نمک و زرد چوبه |
به میزان لازم |
زعفران دم کرده |
به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی |
1 الی 5/1 قاشق |
پیاز درشت رنده شده |
1 عدد |
طرز تهیه :
گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید . این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند .
آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید .
اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست .