طرز تهیه پلوی سرخ شده
مواد لازم برای تهیه پلوی سرخ شده
برنج : 4 پیمانه
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپ خوری
سیر : 2 حبه
سویا سس : 1 قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنی : 1 پیمانه
زنجبیل ، فلفل سیاه و قرمز و نمک : به میزان لازم
موسیر تازه : 3 عدد
تخم مرغ : 5 عدد
قارچ درشت : 10 عدد
پیازچه : 7 عدد
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 5/1 پیمانه
گوشت راسته یا فیله گوسفندی یا گوساله : 150 گرم
نخود سبز : 2/1 پیمانه
طرز پخت پلوی سرخ شده
1-برنج را بشویید و به مدت یکی ، دو ساعت به همراه کمی نمک خیس کنید. پیازچه ها را به صورت حلقه ای ریز خرد کنید. موسیر و سیر را ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن در تابه تفت دهید. قارچ ها را به دلخواه برش بزنید و به همراه نخود فرنگی به تابه اضافه کنید.
2-ادویه ها ( نمک ، فلفل و زنجبیل) و سویا سس را هم به تابه اضافه کنید. فلفل های رنگی خرد شده را هم تفت دهید. در این فاصله گوشت را خلالی خرد کرده و به تابه اضافه کنید . وقتی گوشت کاملا تفت داده شد به اندازه یک لیوان آب اضافه کرده و در تابه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
3-در این فاصله تا گوشت می پزد برنج را به روش معمول در آب جوش بجوشانید. برنج که نرم شد آن را آبکش کنید. حالا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید زعفران را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید. تابه ای را روی حرارت متوسط بگذارید و کمی روغن بریزید. تخم مرغ های زده شده را در تابه بریزید و با دائم هم زدن به صورت تکه تکه ریز بپزید.
4-حالا در یک قابلمه ته دیگ مناسب گذاشته ، یک لایه برنج آبکش شده بریزید بعد روی آن مقداری تخم مرغ و کمی از مایه گوشت بریزید. همه برنج را با مواد به همین صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و دم کنی بگذارید. پس از پخت برنج را مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه پلوی سرخ شده :
• میتوانید در این پلو به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید.
• اگر موسیر تازه در دسترس نبود میتوانید موسیر خشک را چند ساعت در آب خیس کنید و بعد خرد کرده و در غذا استفاده کنید.
• مدت زمان آماده سازی پلوی سرخ شده 120 دقیقه می باشد.
• مدت زمان پخت پلوی سرخ شده 120 دقیقه می باشد.
• پلوی سرخ شده یک غذای ژاپنی است.
منبع : کتاب آشپزی چهارفصل
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
سه شنبه 24 مرداد 1396 5:59 PM
تشکرات از این پست