مواد لازم
روغن آفتابگردان یک قاشق سوپخوری
پیاز نازک حلقه کرده یک عدد
آرد ذرت 175 گرم
آرد برنج 100 گرم
بیکینگ پودر یک و یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
پنیر چدار115 گرم
شیر 200 میلیلیتر
تخممرغ دو عدد
پودر زنجبیل یکدوم قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان دو قاشق چایخوری
روش تهیه
* فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
* قالب را کمی چرب کنید.
* روغن را در تابهای گرم کنید، پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
* سپس آرد ذرت، آرد برنج، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید.
* آن گاه پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید.
* شیر، تخممرغها، پودر زنجبیل و روغن آفتابگردان را خوب با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس آن را به مخلوط آرد اضافه کنید. اکنون آن را با نیمی از پیاز پخته و خنک شده خوب مخلوط کنید.
* خمیر نان را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را صاف کنید و برای حدود 45 دقیقه بپزید تا نان بالا بیاید و طلایی شود.
* اطراف نان را با چاقو از قالب جدا کنید و نان را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شود. روی نان را با پیاز باقی مانده تزیین کنید و برش بزنید.