مياچ: فرهنگ ايراني را با فوتبال مدرن تطبيق ميدهم
مياچ: فرهنگ ايراني را با فوتبال مدرن تطبيق ميدهم
مربي کروات پرسپوليس گفت: سعي دارم شناخت کافي از بازيکنان پيدا کنم و فرهنگ ايراني را با فوتبال مدرن تطبيق دهم.
|
|
|
ژلکو مياچ مربي پرسپوليس که پيش از تورنمنت آنتاليا با اين تيم قرارداد بسته بود، بلافاصله پس از آن به جمع سرخ پوشان پيوست. وي در اين تورنمنت همراه اين تيم بود و تمرينات را زير نظر داشت.
مياچ درباره شرايط پرسپوليس با سايت اين باشگاه گفت و گويي انجام داده است:
* شما که در تورنمنت آنتاليا، تمرينات و مسابقات پرسپوليس را زير نظر داشتيد، چه ارزيابي از اين سفر 7 روزه داشتيد؟
- براي اين سفر به همراه آقاي دايي اهدافي را پيش بيني کرده بوديم که تا حدي به آن اهداف رسيديم. بازي با اين دو تيم حرفهاي، تاثير بسياري در آمادگي تيم داشت. در بازي اول به دليل آنکه پيش از آن سه تمرين پر فشار داشتيم، بازيکنان در آن بازي از ذخيره باطريهايشان استفاده کردند. در بازي دوم خستگي بازيکنان و ضعف داوري عامل شکست تيم ما بود. اما در نيمه دوم با توجه به تعويضها خيلي بهتر از نيمه اول ظاهر شديم. البته مهمتر آنست که پيش از شروع ليگ بچهها آمادگي بدني لازم و نشاط را براي ليگ بدست آورند.
* يک بحث بسيار مهم براي مربيان خارجي، برقراري ارتباط عاطفي با بازيکنان است، شما در اين مورد توانستهايد آن ارتباط لازم را با پرسپوليسيها برقرار کنيد؟
- من حرفهاي هستم و بازيکنان پرسپوليس هم حرفهاي، ما ميتوانيم به راحتي اين ارتباط را برقرار کنيم. البته الان زود است که اين بحث را مطرح کنيم، من بعد از اردوي دبي ميتوانم جواب شما را بدهم. ولي در اين مدت کم، سعي کردم شناخت کافي از بازيکنان پيدا کنم و فرهنگ ايراني را با فوتبال مدرن تطبيق دهم.
* در تورنمنت دبي شما از بالا و روي سکو بازي را تماشا ميکرديد، علت خاصي داشت؟
- اين پيشنهاد را خودم به آقاي دايي دادم. به دليل اينکه از آنجا به بازي مسلط بودم و در تورنمنت دبي هم همين کار را ميکنم البته با شروع ليگ در روي نيمکت پرسپوليس مينشينم.
* امروز بازي ايران و عراق برگزار مي شود، نظري راجع به اين بازي داريد؟
- بازي سختي است، با توجه به خاطراتي که از ايرانيها دارم، دوست دارم ايران برنده اين ديدار باشد. البته تيمي که از لحاظ فيزيکي و تاکتيکي برتر باشد، برنده است. ايران اگر بتواند ديدارهايي را که اخيرا با تيمهاي شرق آسيا داشته تکرار کند، پيروز اين ميدان است.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 21 دی 1389 5:37 PM
تشکرات از این پست