
خواب روز موجب سستی بدن، بوی بد دهان و تیرگی رنگ چهره میشود، بهتر است برای حفظ سلامتی از آن پرهیز شود. ساعت طلایی خواب بین 10 شب تا 2 صبح است، بهتر است افراد این زمان را از دست ندهند
آنچه باید در خوردن، نوشیدن و خواب رعایت کنیم
سید جواد علوی، کارشناس طب سنتی گفت: «یخ» عامل بسیاری از بیماریهاست. افراد آب را بهقدر رفع تشنگی بیاشامند و از مصرف بیش از حد آب پرهیز کنند چرا که مصرف بیش از حد آب موجب تورم و افزایش رطوبت بدن، چاقی و بیماریهای مفاصل میشود.
سید جواد علوی درباره حفظ سلامتی اظهار کرد: برای حفظ سلامتی تا احساس گرسنگی نکردهایم نباید غذا بخوریم. وی افزود: بهتر است قند و شیرینیهای مصنوعی مصرف نشود و بهجای آن مویز، توت و کشمش خورده شود، افراد هیچ وعده غذایی را حذف نکنند و همراه غذا مایعات ننوشند.
علوی گفت: افراد قبل از سیر شدن، دست از غذا بکشند و غذا را بهخوبی بجوند. همراه با غذا ماست خورده نشود چرا که مصرف ماست همراه با غذا در دراز مدت منجر به اختلال عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم میشود. ماست را در وعدههای جداگانه یا همراه مصلحات نعناع، آویشن، پونه و زنیان خورده شود.
وی متذکر شد: افراد اگر وعده غذای قبلی را در معده احساس میکنند، غذا نخورند تا احساس گرسنگی واقعی رخ دهد، همچنین از نوشیدن مایعات بسیار سرد و بسیار داغ پرهیز کنند.
وی افزود: خواب روز موجب سستی بدن، بوی بد دهان و تیرگی رنگ چهره میشود، بهتر است برای حفظ سلامتی از آن پرهیز شود. ساعت طلایی خواب بین 10 شب تا 2 صبح است، بهتر است افراد این زمان را از دست ندهند.
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: شام سر شب خورده شود و هر روز حداقل 10 دقیقه تنفس عمیق انجام داده شود، همچنین هر روز نیم ساعت پیادهروی انجام شود و همراه میوهها آب خورده نشود. از گیاهخواری مداوم و طولانیمدت، صرفنظر شود چرا که بدن انسان به مواد گوشتی هم نیازمند است.
منبع: behdashtnews.ir