به گزارش "ورزش سه"، گواردیولا فصل گذشته را با 15 امتیاز اختلاف نسبت به قهرمان به پایان رساند و موفق به کسب جام در دیگر رقابت ها نیز نشد. آنها در تابستان بیش از 200 میلیون پوند صرف جذب ادرسون، کایل واکر، دانیلو، برناردو سیلوا و ... کردند تا تیم را برای این فصل تقویت کنند ولی گواردیولا ارتباطی بین انتظارات برای کسب قهرمانی و خرید بازیکنان جدید نمیبیند.
او گفت:" فکر میکنم اگر تیم فصل گذشته را ببینید و با این فصل مقایسه اش کنید، توری که پشت سر گذاشتیم و شرایطی که پیش بردیم مثل همان فصل است. اگر این فصل خوب کار کنیم، به این خاطر است که فصل گذشته در کنار هم بودیم و هم دیگر را بهتر میشناسیم نه خریدهای جدید و متعدد. من بازیکنان را بهتر میشناسم و آنها هم من را بهتر و برای همین آسان تر از فصل گذشته خواهد بود. دوست دارم پیش از هر گل سه یا چهار پاس ببینم ولی گاهی غیرممکن است و باید بازیکنان را کمی جا به جا کنید زیرا مهاجمان ما پیتر کراوچ نیستد و کاملا متفاوتند. یعنی روی ارسال های هوایی قدرتمند نیستند."
گواردیولا درباره تقویت خط دفاعی تیمش گفت:" من احترام ویژه ای برای شاگردانم قائلم. هیچگاه برای یک بازی بد و یا شکست از آنها انتقاد نکرده ام، بهانه نیاورده ام، حتی در آلمان هم اینکار را نکردم و هیچگاه در زندگی به دنبال بهانه نبوده ام. البته که مدافعین کناری من جوانتر هستند و انرژی بیشتری دارند. کایل بسیار انرژیک است، همینطور دانیلو و مندی."