0

وعده‌های ابلیس از طرف خداست!

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

وعده‌های ابلیس از طرف خداست!

در بخشنده و توبه پذیر بودن خداوند شکی نیست! ولی شیطان از این راه سوء استفاده میکنه برای فریب و توجیه گناه ما ...

ابلیس، گناه، شیطان

شیطان از خودش مایه نمی گذارد، مثلا: نمیگه اگر گناه کنی من بهت مال و اموال میدم ! میگه این گناه رو بکن خدا می بخشه، خدا مهربونه

یا اینکه گناه کن، خدا این قدرها هم سخت گیر نیست!

فقط همین یک‌ باره، خدا می بخشه

خدا توبه پذیره گناه رو انجام بده بعدش توبه کن!

یا خدا که به عبادت من و شما احتیاج نداره حالا نمی خواد نماز بخونی نمی خواد روزه بگیری! دلت پاک باشه!

مثلا: می ندازه تو فکرت که فلانی (جنس مخالفت) تنهاست، دلم براش میسوزه! من باهاش دوست بشم که غصه نخوره ... 

خدا که تو رو به خاطر چندتا تار مو آویزون نمی کنه! 

حالا یه نگاه به فیلم مستجهن که ایراد نداره تو قصدت یادگیری و آموزشه و کلی توجیه دیگه...!! 

بعضی وقت ها هم که می بینه گناه نمی کنی و اهل عبادت هستی سعی می کنه شما رو گرفتار غرور و تکبر کنه !

چون شیطان می دونه انسان از موجودی که خبیث و فریب دهنده باشه و باعث هلاکت و نابودی اونه تنفر داره، یه چهره موجه و دلسوز برای خودش درست می کنه و برای اینکه حرف هاش رو باور کنن و دستش رو نشه از خداوند برای تحقق اهداف پلیدش مایه میذاره.

حضرت آدم و حوا رو  با همین توجیهات از بهشت خارج کرد و  به اونها گفت خدا برای اینکه تبدیل به ملائکه نشین یا عمر جاویدان پیدا نکنین شما رو از خوردن میوه اون درخت ممنوعه نهی کرده بعد هم قسم خورد که راست میگه و خیر و صلاحشون رو می خواد!!

در بخشنده و توبه پذیر بودن خداوند شکی نیست! ولی شیطان از این راه سوء استفاده میکنه برای فریب و توجیه گناه ما ...

شرحی بر حدیث:

قال الإمام علی - علیه السلام - : یا کمیل! إن إبلیس لا یعد عن نفسه، وإنما یعد عن ربه لیحملهم علی معصیته فیورطهم امام علی علیه‌السّلام فرمود: ای کمیل! ابلیس از طرف خود وعده نمی دهد، بلکه از جانب پروردگارش وعده می دهد تا آنان را به معصیت او وادارد و در ورطه هلاکتشان افکند.  (منبع: بشاره المصطفی، ص 27)

منبع: برگرفته از اینستاگرام:  khoda_yani@

تبیان

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 21 مرداد 1396  9:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها