وبسایت آشپزباشی: باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.
مواد لازم
- نودل برنج ۲۰۰ گرم
- روغن گیاهی قدری
- قارچ ۳۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- زنجبیل ۱ تکه
- کدو ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۱/۲ دسته
- پیازچه ۶ عدد
- نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
- سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
- اسفناج ۱۰۰ گرم
- لیمو ترش ۲ عدد
- سس فلفل تند به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه نودل سبزیجات:
۱- نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
۲- قارچهای بزرگتر رو تکه تکه کنید.
۳- سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اونها رو ریز خرد کنید.
۴- از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
۵- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.
۶- برگهای گشنیز رو جدا کنید و ساقههاشون رو یز خرد کنید.
۷- پیازچهها رو تمیز شسته و قسمتهای سفیدشون رو نازک حلقهحلقه کنید.
۸- اسفناج ها رو درست خرد کنید.
طرز تهیه
1.اول نودل رو بپزید.
2. مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.
3. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقههای گشنیز و قسمتهای سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.
4. در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.
5. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگهای گشنیز رو اضافه کنید.
6. نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل پخش کنید.