0

نکاتی کوتاه اما به یاد ماندنی

ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

نکاتی کوتاه اما به یاد ماندنی

گردنبند

پیامبر (صلی الله علیه وآله) به دیدن پاره تنش زهرا (سلام الله علیها ) آمده بود. در گردن دخترش گردنبندی را دید که شوهرش علی (علیه السلام) به او هدیه داده بود، به دخترش فرمود:

عزیز پدر! زیورها و گوهرها در دنیا فراوانند اما برای تو زینتی ازاین بالاتر نیست که دختر پیامبر، همسر علی و مادر ائمه هستی، از هرگناه و آلودگی پاکی و خشنودی تو خشنودی من است.

بعد از رفتن پدر بلافاصله گردن بند را فروختند و با پولش بنده ای را آزاد کردند وقتی خبر به رسول خدا رسید فرمود: پدرش به قربانش همین را از او می خواستم.

نکاتی کوتاه اما به یاد ماندنی:

شنبه 21 مرداد 1396  4:59 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1

پاسخ به:نکاتی کوتاه اما به یاد ماندنی

اول همسایه بعد خانه

از امام حسن (علیه السلام نقل شده که شبی مادرم فاطمه (سلام الله علیها ) پس از نماز به دعا مشغول شد و من در کنار مادر بودم

و مادر،مدام نام همسایگان را می آورد و برایشان دعا می نمود هرچه نشستم مادر برای خود دعا نکرد عاقبت به مادر گفتم: مادر جان برای همه دعا کردی اما هنوز برای خودت دعایی ننمودی.

مادر به چهره ام لبخندی زد وگفت :پسرکم اول همسایه بعد خانه!

شنبه 21 مرداد 1396  4:59 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1

هم سفره با غلامان

وقتی مأموران خلیفه به اجبار امام رضــا (علیه السلام) را از مدینه به خراسان می بردند در بین راه هرگاه که سفره غذا را پهــــــــن مى کردند حضرت دستور مى داد تا تمامى پیش خدمتان سیاه پوست هم بر سر سفره طعام حاضر شوند؛

و سپس حضرت کنار آن ها مى نشست و غذاى خود را میل مى نمود.

اطرافیان به آن حضرت اعتراض کردند که چرا براى غلامان سفره اى جدا نمى اندازى ؟

امام (علیه السلام) فرمود: آرام باشید این چه حرفى است ؟

خداى ما یکى است، پدر و مادر ما یکى است و هرکس مسئول اعمال و کردار خود مى باشد.

شنبه 21 مرداد 1396  5:00 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1

صبر

فرشته ها به آن هایی که وارد بهشت می شوند این طور سلام می کنند: سلام بر شما چون صبر کردید.

یاران امام حسین هم چند ساعتی مصیبت ها، سختی ها، زخم ها و تشنگی ها را تحمل کردند اما در عوض آن به راحتی همیشگی رسیدند اما بدبخت و بیچاره  آن کسانی که که در لشکر یزید بودند امام حسین و یارانش را کشتند که در دنیا به نان و نوایی برسند دنیا که نصیبشان نشد هیچ در آخرت هم از همه بدبخت تر شدند.

امام حسین (علیه السلام) هم در روز عاشورا همین موضوع را به آن ها گفتند: حتی فرمانده آن ها عمر سعد را که به او وعده  حکومت ری داده بودند را صدا زدند و فرمودند تو از گندم ری نخواهی خورد.

اما آن بدبخت حرف امام را باور نکرد و با پر رویی در جواب امام گفت: اگر از گندمش نخورم از جوِ آن خواهم خورد.

اما وعده امام مثل همیشه راست بود چون عمر سعد حکومت ری که نصیبش نشد هیچ، طولی نکشید که به دست مختار کشته شد و هم در دنیا بدبخت شد و هم در آخرت.

تبیان

- منبع: سایت عموروحانی

شنبه 21 مرداد 1396  5:01 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها