خورش گوجه سبز :
قبل از درست کردن این خورش باید کمی تره ، نعنا و جعفری را خرد کرده و سرخ کنید .
پیاز داغ هم از قبل حاضر کنید .
برای درست کردن این خورش ، مقدار مواد لازم را بر اساس ذائقه تان می توانید خودتان تعیین کنید .
مانند زیاد یا کم کردن گوجه سبز یا جعفری سرخ کرده .
مواد لازم :
گوجه سبز حدود نیم کیلو
گوشت به اندازه ای که همیشه در تهیه خورش و نفرات خانواده استفاده می کنید .
تره ، جعفری و نعنا سرخ کرده 2 پیمانه یا حتی بیشتر
پیاز داغ هم 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه :
مانند بیشتر خورش ها ابتدا گوشت را خرد کنید و با کمی زردچوبه در قابلمه ای تفت دهید و فلفل را اضافه کرده آب ریخته و بپزید .
یک ساعت بعد تره ،نعنا ،جعفری ،گوجه سبز و نمک را هم اضافه کنید و اجاق گاز را کم کرده تا خورش جا بیفتد.
آخرین مرحله اضافه کردن مقداری زعفران و پیاز داغ است که بسته به ذائقه تان زعفران را کم یا زیاد کنید.
هر وقت احساس کردید خورش شما جا افتاده اجاق را خاموش کنید .
نکته : اگر تمایلی به گوشت ندارید می توانید از مرغ استفاده کنید .