0

سالاد ترخون

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سالاد ترخون

سالاد ترخونمواد لازم

 

 عدس 250   گرم
 سیر (له شده)      یک حبه
ترخون (خرد شده)   دو قاشق سوپ خوری
 پنیر خامه ای  چهار قاشق سوپ خوری
خامه  یک قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده)  دو  عدد
زیتون سیاه (خرد شده)  50 گرم
جعفری (خرد شده)        دو قاشق سوپ خوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده)    یک عدد
سس خردل (یا دانه خردل)  دوقاشق چای خوری
روغن زیتون         دو قاشق سوپ خوری

 


 روش تهیه


* عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت، چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. عدس را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.


* تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از این که داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)


* پوست لیموترش را به همراه آب آن، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت یک دقیقه حرارت دهید. بعد ، عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.


* گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.


* سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.


* ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده است که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می شود. ترخون به دلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است . این گیاه سبب کاهش فشارخون هم می شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 19 مرداد 1396  10:57 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها