امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک دسر شیک و مجلسی و در عین حال، ساده آشنا کنیم. در این دسر، از تخم مرغ استفاده نمیشود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کیک ساده یا کاکائویی آماده و پودر شده: 1 پیمانه
شکلات سفید: 300 گرم
کره: 40 گرم
خامه زده شده: 200 گرم
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
نسکافه: 2 قاشق غذاخوری (ذوب شده در دو قاشق غذاخوری آب جوش)
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و دو قاشق آب سرد به آن اضافه میکنیم. پس از مخلوط کردن، آن را به مدت ده ثانیه داخل مایکروفر قرار میدهیم تا پودر ژلاتین حل شود
شکلات سفید آب شده را در ظرفی ریخته و ژلاتین حل شده را به آن میافزاییم
پس از آن، کره را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم
حالا نوبت نسکافهی آماده است. آن را به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم
خامهی زده شده را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و به آرامی و به شکل دورانی هم میزنیم
کف ظرفهایی را که برای دسر در نظر گرفتهایم، با کیک پودر شده، میپوشانیم
موس شکلاتی را در قیف شیرینی پزی ریخته و روی کیکهای پودر شده میریزیم
دسر آماده را به دلخواه تزیین کرده و به صورت سرد، سرو میکنیم