مواد لازم
شکلات چیپسی 200 گرم
خامه نصف لیوان
پودر قند دو قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
اسانس وانیل چند قطره
پودر قهوه فوری یک قاشق چای خوری
روش تهیه
* پودر قند ، زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید تا نرم شود.
* خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا خامه شروع به حباب زدن کند. سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که خامه نجوشد ) ، شکلات های چیپسی و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود.
* مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند را به خامه شکلاتی اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید سپس آن را کنار بگذارید تا گاناش سرد شود.
نکته
گاناش سسی برای پوشش کیک است ، می توانید آن را پس از این که سرد شد مستقیم روی کیک بریزید اما برای زیبایی و خوشمزه تر شدن کیک پیشنهاد می شود ابتدا خامه فرم گرفته را روی کیک پهن کنید و سپس گاناش را روی آن بریزید.