0

درباره نان تست

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

درباره نان تست

 

نان‌های سنتی نان‌های حجیم نان لواش و تست نان سنگک لواش سنگک تافتون بهترین نان

نان تست چه تفاوت هایی با دیگر نان ها دارد و چه فرقی در کیفیت و ارزش آن با دیگر نان ها وجود دارد تاثیرات آن روی بدن ما چگونه است و دیگر نان ها چه تفاوتی از نظر تغذیه ای با این نوع نان دارند

 

شهاب اولیایی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی،با اشاره به کیفیت انواع نان گفت: با توجه به این که آرد مورد استفاده برای انواع نان‌ها متفاوت است و البته نوع تهیه و پخت آن ها نیز با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد، به طبع در کیفیت نیز با هم فرق دارند.

دکتر اولیایی ادامه داد: آردی که برای تهیه نان‌های تست مورد استفاده است، آرد سفید تصفیه شده است که فاقد فیبر است و از این نظر نسبت به سایر نان‌ها دارای فواید کمتری است و از حیث کیفیت پایین‌ترین درجه را در بین دیگر نان‌ها دارد.

وی در ادامه افزود:  آرد نان‌های لواش نیز تقریباً مشابه با آرد نان‌های تست است و آرد نان‌های تافتون و بربری به ترتیب از لحاظ نکات ذکر شده دارای درجات بالاتری از نان لواش و تست هستند.

این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد نان سنگک به دلیل داشتن مقدار زیادی سبوس و فیبر بهترین نان در بین نان‌های ذکر شده است و البته علاوه بر آرد مواد افزودنی که مانند جوش شیرین و بکین پودر به هنگام پخت به این نان‌ها باعث تغییر در کیفیت آنها شده و موجب از بین رفتن و دفع املاحی نظیر آهن و… می‌شود و همچنین باعث مشکلاتی نظیر مشکلات گوارشی در مصرف کننده می‌شود.باشگاه خبرنگاران جوان

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

سه شنبه 17 مرداد 1396  5:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها