تابناک باتو؛ امروز برای شما روش پخت یک کیک خوشمزه و متفاوت را آماده کردهایم؛ کیک سیبزمینی! برای آشنایی با مراحل پخت و مواد اولیهی این کیک خوشمزه با ما همراه شوید، این کیک را تهیه کنید و میهمانان خود را غافلگیر کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی: 2 کیلوگرم
خامه رقیق شده: 2 پیمانه
تخم مرغ: 5 عدد بزرگ
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
پیاز رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
رزماری: یک قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده: 3 پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده: 1 پیمانه
طرز تهیه:
فر را با دمای 170 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم. برای تهیهی کیک سیب زمینی، به قالبی دایرهای شکل و عمیق احتیاج داریم. قالب را کاملا با کره یا روغن چرب میکنیم. دیوارههای داخلی قالب نیز، باید چرب شوند.
سیبزمینیها را ورقه ورقه میکنیم. ضخامت ورقههای سیبزمینی، باید بسیار کم باشد.
در ظرفی مناسب، تخم مرغ و خامهی رقیق شده را میریزیم و با هم زن دستی، خوب هم میزنیم. سپس، نمک، فلفل، پودر سیر، پیاز، جوز هندی و رزماری را افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
کف قالب را با سیبزمینی ورقه شده، میپوشانیم. سعی میکنیم فضایی از کف قالب، خالی نماند و کامل با سیب زمینی، پوشانده شود. حال به سراغ دیوارهی قالب میرویم و آن را کامل با برشهای سیب زمینی، میپوشانیم.
یک لایه از مایهی تخم مرغ را روی سیب زمینیهای کف قالب میریزیم. روی آن را با لایهی دیگری از سیب زمینی، میپوشانیم. حالا مخلوط پنیر چدار و موزارلا را روی لایهی جدید سیبزمینی، میریزیم. لایهی دیگری از سیب زمینیهای ورقه شده را روی پنیرها میچینیم. این کار را تا تمام شدن مواد، ادامه میدهیم و لایه لایه روی یکدیگر، میچینیم. لایهی آخر باید برشهای سیب زمینی باشد.
روی قالب را با ورق آلومینیوم میپوشانیم. قالب را به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار میدهیم.
پوشش آلومینیومی را کنار میزنیم و دوباره قالب را داخل فر قرار میدهیم تا سیب زمینیها طلایی رنگ شوند.
قالب را از فر خارج میکنیم و صبر میکنیم تا کمی خنک شود، سپس کیک سیب زمینی را از قالب جدا و به دلخواه، تزیین میکنیم.