مواد لازم
نمک و فلفل و نعناع خشک به مقدار لازم
پیاز یک عدد
کشک غلیظ یک لیوان
بادمجان دو عدد
سیر سه حبه
نخود نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
روش تهیه
* نخود و لوبیا را حتما از شب قبل خیس و حداقل 3 مرتبه آب آن را تعویض کنید.
* گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده و سیرو پیاز خرد شده را به همراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شود ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ).
* بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از این که آبگوشت پخت، بادمجان ها را اضافه کنید و درآخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید، 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
* حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید؛ سپس نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید ، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید و آب گوشت را از مایه آن جدا کنید.
* مایه آبگوشت را بکوبید و به همراه آب گوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید ( آب گوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید ).
* مصرف این غذا با نان سنگک و سبزی خوردن توصیه می شود.
انجمن دیابت مفتاح
ارزش غذایی
نخود خواص متفاوتی دارد از جمله حاوی ویتامین آ، ث،کلسیم و آهن است. نخود قند وکلسترول خون را کاهش می دهد.