این رسپی از کیک های بسیار ایده آلی است بخصوص برای تولدها بسیار مناسب است و همه این کیک را دوست خواهند داشت
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴ قاشق
شکر ۱ لیوان
شکلات تلخ ۸۰ گرم
کاکائو ۱ قاشق
کره ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا
کرم:
شیر ۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ قاشق
گردو ۱ لیوان
نشاسته ۱ قاشق
وانیل ۱ پاکت
رویه:
خامه ۱ پاکت
پودر نارگیل ۱ لیوان
طرز تهیه :
در یک کاسه شکلات و کره را ریخته و بطریق بن ماری حل می کنیم
در یک ظرف تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و خوب مخلوط می کنیم شکر را ریخته و خوب با میکسر مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شود سپس کاکائو , بکینگ پودر و آرد را می ریزیم و مخلوط میکنیم در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و مواد را می ریزیم درفر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد
برای درست کردن کرم:
در قابلمه شیر را ریخته در حرارت گذاشته و شکر, وانیل, آرد و نشاسته را هم اضافه میکنیم و مرتب هم زده تا به قوام بیاید وقتی جوشد پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی این هم جوشید از حرارت بر می د اریم و می گذاریم خنک شود وقتی کیک پخت می گذاریم سرد شود و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم قسمت زیر آن را دوباره در ظرف فر می گذاریم رویش بیش از نصف کرم را ریخته و خوب می مالیم و نصف دیگر خمیر را روی آن می گذاریم الان بقیه کرم را در یک قابلمه ریخته داخلش شکلات ریخته و ذوب میکنیم روی کیک هم این سس را می ریزیم. کرمی که جدا کردیم در قیف ریخته اگر بیش از حد سفت شده شیر سرد می ریزیم و قوامش را درست می کنیم روی شیرینی رابا خامه و پودر نارگیل تزیین می کنیم