0

آموزش برش های کیک خامه ای

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

آموزش برش های کیک خامه ای

 

 

طرز تهیه کیک خامه ای طرز تهیه کیک تولد رسپی کیک آموزش کیک مهمانی آموزش کیک   این رسپی از کیک های بسیار ایده آلی است  بخصوص برای تولدها بسیار مناسب است و همه این کیک را دوست خواهند داشت

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۴ قاشق

شکر ۱ لیوان

شکلات تلخ  ۸۰ گرم

کاکائو ۱ قاشق

کره ۱۰۰ گرم

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا

 

کرم:

شیر ۴ لیوان

شکر ۱ لیوان

آرد ۲ قاشق

گردو ۱ لیوان

نشاسته ۱ قاشق

وانیل ۱ پاکت

رویه:

خامه ۱ پاکت

پودر نارگیل ۱ لیوان

طرز تهیه :

در یک کاسه شکلات و کره را ریخته و بطریق بن ماری حل می کنیم

در یک ظرف تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و خوب مخلوط می کنیم  شکر را ریخته  و خوب  با میکسر مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شود سپس کاکائو , بکینگ پودر  و آرد را می ریزیم و مخلوط میکنیم  در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و مواد را می ریزیم  درفر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت قرار می دهیم  تا بپزد

برای درست کردن کرم:

در قابلمه شیر را ریخته  در حرارت گذاشته و شکر, وانیل, آرد و نشاسته را هم اضافه میکنیم  و مرتب هم زده تا به قوام بیاید  وقتی جوشد پودر نارگیل  را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی این هم جوشید از حرارت بر می د اریم و می گذاریم خنک شود وقتی کیک پخت می گذاریم سرد شود و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم  قسمت زیر آن را دوباره در ظرف فر می گذاریم  رویش  بیش از نصف کرم را ریخته  و خوب می مالیم و نصف دیگر خمیر را روی آن می گذاریم  الان بقیه کرم را در یک قابلمه ریخته داخلش شکلات ریخته و ذوب میکنیم  روی کیک هم این سس را می ریزیم. کرمی  که جدا کردیم در قیف ریخته  اگر بیش از حد سفت شده شیر سرد می ریزیم و قوامش را درست می کنیم  روی شیرینی  رابا  خامه  و پودر نارگیل تزیین می کنیم

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

سه شنبه 17 مرداد 1396  9:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها