مجله اینترنتی گراف مدیا - سالومه عابدیان: املت پنیر یک املت خوشمزه ولی فوقالعاده سنگین است که شاید از کله پاچه هم سنگین تر باشد. پس پیشنهاد میشود که با نان میل نشود.
مواد لازم:
- تخممرغ ۴ عدد
- خامه ۱ ق غ
- پنیر گودا ۷۰ گرم
- کره ۲۰ گرم
- نمک و فلفل
1. ابتدا تخممرغها رو با خامه و نمک و فلفل همزده، سپس نیمی از پنیر رو داخلش ریخته و هم میزنیم
2. بعد نیمی از کره رو داخل تابه آب کرده و یک ملاقه از مواد رو زمانیکه کره داغ شد، داخل تابه ریخته و میچرخانیم؛ تا مواد یکسان همه جا پخش شود.
3. زمانیکه کره آب میشه خیلی حواستون باشه که نسوزه حتماً شعله کم باشه و میتونید کمی روغن زیتون هم قاطیش کنید که جلوی سوختن کره رو میگیره. کمی که تخممرغ بسته شد و خودش رو گرفت، مابقی پنیر رو در وسط املت یا روی یه نیمه از املت ریخته و دو لبه املت رو روی هم میاریم.
3. یک طرف املت رو سرخ کرده، سپس طرف دیگر رو و مابقی مواد رو به همین روال درست میکنیم.