یک غذای پیک نیکی با سیب زمینی
وبسایت بدونیم - مریم اسدی: سیب زمینی های مغز پخت با لبه های سرخ شده همراه با ژامبون و پیاز و پنیر به قدری خوشمزه و عالی میشه که امتحان کردنش واقعا ارزشش رو داره. پس این بار که به پیک نیک رفتید حتما با خودتون به اندازه کافی سیب زمینی هم بردارید.
- ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی
- نمک و فلفل
- ۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز
- ۲ قاشق غذاخوری رزماری خشک شده
- ۲ قاشق غذاخوری پودر آویشن
- ۲ قاشق غذاخوری فلفل شیرین
- ۱ و نیم قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
- روغن زیتون
- پیاز تازه
- ژامبون
- خامه ترش
- پنیر رنده شده
سیب زمینی ها را در اندازه نیم سانتی حلقه حلقه کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید.
نمک و فلفل، پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل شیرین و سیر را به سیب زمینی های حلقه شده بزنید و سیب زمینی ها را هم بزنید تا مواد به همه آن ها برسد.
داخل یک تاوه چدنی سیب زمینی ها را مثل تصویر به صورت دایره ای بچینید.
باربیکیو را آماده کنید.
تاوه را به مدت ۴۰ دقیقه روی شعله قرار دهید.
ژامبون ها را خرد کنید.
بعد از ۴۰ دقیقه سیب زمینی ها کمی نرم شده اند. ژامبون ها را روی سیب زمینی ها بریزید و ۲۰ دقیقه دیگر بپزید.
یک لایه پنیر رنده شده روی غذا بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر روی شعله قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شود.
۲ ساقه پیاز تازه را خرد کرده و روی غذا را با آن تزئین کنید.
در نهایت هم با مقداری خامه ترش روی غذا را تزئین کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
شنبه 14 مرداد 1396 6:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza