0

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان

 
 

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)

 

برترین ها: نیمه اول سال که روزها طولانی می‌شوند، هنگام عصر آدم گرسنه می‌شود و دوست دارد غذای ساده‌ای میل کند. از دستور پخت‌های زیر می‌توانید برای این وعده استفاده کنید و در کنار خانواده از طعم آنها لذت ببرید.

کوکوی مرغ با سبزیجات

مواد لازم 


•    300 گرم سینه مرغ

•    2/3 پیمانه روغن مایع

•    نمک 

•    1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده

•    2 پیمانه سیب زمینی ریز خورد شده 

•    ½ قاشق مرباخوری زرد چوبه

•    ½ پیمانه پیاز ریز خرد شده 

•    2 پیمانه فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده 

•    ½ پیمانه پیازچه خرد شده

•    ½ پیمانه ماست

•    2 قاشق سوپخوری آرد

•    5 عدد تخم مرغ

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)

طرز تهیه 

1.    سینه مرغ را نگینی خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، نصف قاشق سوپخوری روغن مایع، نصف قاشق مرباخوری نمک و زعفران دم‌کرده مخلوط کنید. آنها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. 

2.    در این فاصله، سیب زمینی را با مقداری روغن، نمک و زرد چوبه سرخ کنید. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود. 

3.    سه قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند. 

4.    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. تابه تفلون گرد به قطر 23 سانتیمتر یا تابه به ابعاد 20 در 15 سانتی‌متر را چرب کنید و کنار بگذارید.

5.    ماست را با آرد، نوک قاشق چای‌خوری نمک و 4 عدد تخم مرغ مخلوط کنید با مفتول فلزی هم بزنید. مواد را درون تابه بریزید و مخلوط ماست را روی آنها اضافه کنید. در تابه را با فویل بپوشانید و تابه را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. 

6.    پس از 15 دقیقه کوکو را از فر بیرون بیاورید و یک عدد تخم مرغ باقی‌مانده را با چنگال هم بزنید و روی کوکو بریزید. روی آن را با باقی فلفل دلمه خرد شده تزیین کنید و دوباره بدون فویل در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. 
 
 
کوکو با انواع سبزی

مواد لازم


•    3 تا 4 عدد تخم مرغ 

•    یک پیمانه هویج رنده شده 

•    یک پیمانه سیب زمینی رنده شده 

•    یک پیمانه کرفس ریز خرد شده یا شلغم رنده شده

•    یک پیمانه جعفری خرد شده 

•    نصف پیمانه پیاز رنده شده 

•    یک قاشق غذا خوری سیر رنده شده

•    یک پیمانه قسمت سفید تره فرنگی خرد شده 

•    نصف پیمانه نان خشک کوبیده 

•    یک قاشق مرباخوری شکر 

•    نمک و فلفل سیاه

•    حدود نصف پیمانه روغن 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)

طرز تهیه

1.    در یک کاسه بزرگ،تخم مرغ، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. نان خشک کوبیده و همه سبزیجات را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

2.    روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. از مایه مقداری به اندازه یک تخم مرغ بردارید و آن را در دست صاف کنید تا حدود یک سانتی متر ضخامت داشته باشد. سپس آنها را درون روغن داغ قرار دهید. پس از اینکه یک طرف آن طلایی شد، آن را با کف‌گیر برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی و مغز آن پخته شود. 

3.    کوکو را با حلقه های گوجه فرنگی و لیمو ترش تزئین و سرو کنید. 
 
 
کوکوی رشته ای

مواد لازم 


•    2.5 پیمانه سیب زمینی رشته ای رنده شده 

•    2 ساقه تره فرنگی یا پیازچه 

•    2 قاشق غذاخوری آرد

•    2 عدد تخم مرغ هم‌زده 

•    نمک و فلفل 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)

طرز تهیه 

1.    سیب زمینی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای و درشت رنده کنید. 

2.    تره فرنگی یا پیازچه را خرد کنید و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه و مخلوط کنید. چند قاشق غذاخوری روغن در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید.

3.    پس از آماده شدن همه کوکوها، آنها را در ظرف دلخواه بچینید و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.
 
 
کوکو پسته

مواد لازم 


•    500 گرم پسته آسیاب شده

•    6 عدد تخم مرغ 

•    2 قاشق غذاخوری شیر 

•    150 گرم روغن و کره 

•    نمک و فلفل سیاه
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)

طرز تهیه 

1.    در یک کاسه، تخم مرغ و  شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. پسته آسیاب شده را بیفزایید و کاملا هم بزنید. 

2.    روغن و کره را درون تابه روی شعله متوسط گرم کنید. سپس مایه کوکو را بریزید. پس از این که یک طرف کوکو طلایی شد، با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته و طلایی شود. 

3.    آن را به سلیقه خود تزئین و سرو کنید.
 
 
کوکو گردو و گوشت

مواد لازم


•    100 گرم گوشت چرخ‌كرده 

•    100 گرم گردو 

•    یك پیمانه برنج پخته‌شده 

•    نصف پیمانه پیاز رنده شده 

•    دو عدد تخم‌مرغ 

•    نمك، فلفل و زردچوبه
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)

طرز تهیه

1.    گردو‌ها را آسیاب کنید. برنج، پیاز و گوشت چرخ‌كرده را به آن اضافه کنید و كاملا ورز دهید. در این مرحله، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ را به آن اضافه كنید و دوباره ورز دهید تا مزه‌ها به خرد هم بروند. 

2.    روغن را درون تابه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. از مایه کوکو، به اندازه شیرینی گردویی بردارید و در دست صاف و در روغن سرخ کنید.

3.    آنها را به با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید.
 
 
کوکوی ماکارونی

مواد لازم


•    250 گرم ماكارونی شکل‌دار 

•    250 گرم روغن 

•    250 گرم سوسیس 

•    100 گرم فلفل دلمه‌ای 

•    یک عدد پیاز 

•    فلفل و نمك 

•    4 عدد تخم‌مرغ 

•    سه قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)

طرز تهیه

1.    یک قابلمه آب و نمک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. ماکارونی ها را درون آن بریزید و پس از اینکه نرم شدند، آنها را دوبار با آب سرد آبکش کنید. 

2.    روغن را در تابه گرم کنید و پیاز خرد کرده را تفت دهید تا سبک شوند. سپس فلفل دلمه‌ایی را به صورت خلالی خرد کنید و درون تابه به همراه پیاز تفت دهید. سوسیس های خرد شده را به تابه اضافه کنید و پس از طلایی شدن، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و خوب هم بزنید. 

3.    مواد را چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. 

4.    سپس آن را درون کاسه بزرگی بریزید. ماکارونی ها را به آنها اضافه کنید. تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل سیاه بیفزایید و کاملا هم بزنید. 

5.    روغن را در تابه بزرگی گرم کنید. مایه کوکو را بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. پس از طلایی شدن یک طرف کوکو، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود. 

6.    آن را با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید. 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 14 مرداد 1396  6:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (2)

برترین ها: نیمه اول سال که روزها طولانی می‌شوند، هنگام عصر آدم گرسنه می‌شود و دوست دارد غذای ساده‌ای میل کند. از دستور پخت‌های زیر می‌توانید برای این وعده استفاده کنید و در کنار خانواده از طعم آنها لذت ببرید.

کوکو لوبیا سبز

مواد لازم


•    دو پیمانه لوبیا سبز خرد شده 

•    سه قاشق غذاخوری هویج رنده شده 

•    یك عدد پیاز 

•    یك عدد سیب‌زمینی 

•    1.5 قاشق غذاخوری آرد

•    دو عدد تخم‌مرغ 

•    ¼ قاشق چایخوری پودرسیر  

•    فلفل، نمك و زردچوبه
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (2)

طرز تهیه

1.    لوبیاهای خرد شده را با‌ آب و نمك بپزید تا كمی نرم شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید و لوبیا، هویج، پیاز و سیب‌زمینی رنده شده و پودرسیر، آرد، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. 

2.    درون تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. سپس مواد را به صورت قاشقی در تابه بریزید و وقتی یك طرف آن سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
 
 
کوکوی کدو

مواد لازم


•    چهار عدد كدو خورشتی 

•    یك عدد هویج 

•    یك عدد سیب‌زمینی 

•    یك عدد پیاز 

•    سه عدد تخم‌مرغ 

•    یك قاشق غذاخوری آرد 

•    یك قاشق مرباخوری سبزی‌های معطر خشك 

•    یك قاشق مرباخوری پودر جوانه‌گندم 

•    روغن 

•    نمك، زردچوبه و فلفل سیاه
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (2)

طرز تهیه 

1.    ابتدا كدوها، هویج، سیب‌زمینی و پیاز را ریز رنده کنید. سپس آرد، نمك، فلفل، زردچوبه، سبزی‌های معطر و پودرجوانه‌گندم را با‌ آن مخلوط کنید.

2.    تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جدا هم بزنید. سپس تخم‌مرغ زده شده را به مایه اضافه و خوب هم بزنید. 

3.    روغن را در تابه نچسب روی حرارت ملایم گرم کنید و پس از این كه داغ شد، مایه را به آن اضافه کنید. وقتی یك طرف كوكو سرخ شد آن را برش دهید و طرف دیگر را سرخ کنید.

4.    توجه داشته باشید، به دلیل این كه سبزی‌های این كوكو آب زیاد دارد، كوكو شل می‌شود و به همین دلیل می‌توانید مایه را به صورت قاشقی در روغن بریزید و سرخ كنید.
 
 
کوکوی پیاز

مواد لازم 


•    1 عدد پیاز متوسط 

•    2 عدد تخم مرغ 

•    نمک و زردچوبه و فلفل سیاه 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (2)

طرز تهیه

1.    پیاز را رنده درشت کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یکی یکی به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید.نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

2.    تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیادی بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را به طور یکنواخت در تابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. هنگامی که طلایی رنگ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و بر گردانید.  
 
 
کوکوی عدس

مواد لازم


•    400 گرم عدس پخته شده 

•    شش عدد تخم‌مرغ 

•    دو قاشق سوپخوری آرد گندم 

•    150 گرم سبزی معطر خرد شده 

•    نمك و ادویه 

•    100 گرم روغن مایع 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (2)

طرز تهیه

1.    ابتدا عدس را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آن را با مقداری نمك بپزید. بعد از پخته شدن، آنها را آبكش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

2.    سبزی خردشده را داخل یك ظرف بریزید و عدس، آرد، ادویه و نمك را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شكسته و با چنگال خوب هم بزنید و به مواد اضافه کنید. 

3.    روغن را درون تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از داغ شدن ، مایه كوكو را بریزید. هنگامی كه یك طرف كوكو سرخ شد آن را برش دهید و بر‌گردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. 
 
 
کوکو استامبولی

مواد لازم


•    3 عدد سیب زمینی 

•    2 پیمانه  پیاز سرخ کرده 

•    4 عدد تخم مرغ 

•    5 عدد پنیر پیتزا ورقه 

•    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه 

•    ۲ پیمانه  لوبیا پخته شده 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (2)

طرز تهیه

1.    ابتدا سیب زمینی ها را به صورت مربع ریز خرد و در روغن سرخ کنید.

2.     در یک کاسه بزرگ، پیاز سرخ کرده، سیب زمینی سرخ کرده و لوبیا پخته شده را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب مخلوط کنید.

3.    روغن را در تابه گرم کنید. مایه کوکو را در تابه بریزید. پس از اینکه کمی زیر کوکو  طلایی شد، ورقه های پنیر را روی آن قرار دهید و در تابه را بگذارید تا پنیرها آب شوند. این کوکو به برگرداندن نیاز ندارد.
 
 
کوکوی اسفناج

مواد لازم 


•    200 گرم اسفناج تازه 

•    4 ساقه پیازچه 

•    5 عدد تخم مرغ 

•    نمک و فلفل سیاه 

•    2 ساقه تره فرنگی 

•    150 گرم سبزی کوکو 

•    20 گرم گردو 

•    2/1 پیمانه روغن مایع 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (2)

طرز تهیه 

1.    ابتدا تره فرنگی را بشویید و خرد کنید. اسفناج، سبزی کوکو و پیازچه را نیز پاک و خرد کنید. همه سبزیجات را با هم مخلوط کنید. گردوی خرد شده را به همراه تخم مرغ به مواد اضافه کنید. در آخر نیز برای مزه دار شدن، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. 

2.    روغن را در تابه گرم کنید و مایه کوکو را درون آن بریزید. وقتی یک طرف آن کاملا سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. 

3.    کوکو را با با زیتون، گوجه فرنگی و خیارشور تزئین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 14 مرداد 1396  6:26 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (3)

برترین ها: نیمه اول سال که روزها طولانی می‌شوند، هنگام عصر آدم گرسنه می‌شود و دوست دارد غذای ساده‌ای میل کند. از دستور پخت‌های زیر می‌توانید برای این وعده استفاده کنید و در کنار خانواده از طعم آنها لذت ببرید.

کوکوی جوانه

مواد لازم 

•    1 پیمانه جوانه ماش 

•    2 عدد هویج 

•    2 عدد بادمجان 

•    2/1 عدد فلفل دلمه ای 

•    200 گرم قارچ 

•    2 عدد پیاز 

•    4 عدد تخم مرغ 

•    2/1 پیمانه روغن مایع 

•    1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط 

•    نمک 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (3)

طرز تهیه 

1.    ابتدا قارچ را به صورت ورقه‌ای برش دهید. سپس آنها را در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. هویج را نیم پز کنید و با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت دهید. 

2.    پیاز را سرخ کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. نمک و ادویه را اضافه کنید، سپس هویج، بادمجان، پیاز، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. 

3.    در تابه ای روغن را داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. پس از سرخ شدن هر دو طرف آن، با گوجه فرنگی و خیار شور، لیمو ترش تزئین و سرو کنید.
 

 
 
کوکو بادمجان کبابی

مواد لازم

•    ۷ عدد بادمجان کبابی پوست کنده 

•    ۵ عدد تخم‌مرغ 

•    یک عدد پیاز متوسط 

•    ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع 

•    نمک، زردچوبه و فلفل 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (3)

طرز تهیه

1.    پیاز را ریز خرد کنید و درون کاسه بریزید. سپس بادمجان‌های کبابی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه در مخلوط بشکنید و هم بزنید تا مایه کوکو یک‌دست شود.

2.    در تابه متوسطی روغن را داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. پس از سرخ شدن هر دو طرف آن، با گوجه فرنگی و خیار شور، لیمو ترش تزئین و سرو کنید.
 

 
 
کوکو میگو با گشنیز و جعفری

مواد لازم 

•    ۲۰۰ گرم میگو

•    ۳ عدد بزرگ تخم مرغ

•    ۵۰۰ گرم گشنیز و پیازچه

•    نمک و فلفل

•    ۲ حبه سیر

•    ۱ قاشق غذا خوری آرد ذرت

•    روغن
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (3)

طرز تهیه

1.    میگو را در غذا ساز خرد کنید. درون کاسه، سیر را ریز رنده کنید و میگوی چرخ شده را روی آن بریزید. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز کنید و به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید. یک قاشق آرد ذرت روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس کوکو را در روغن سرخ کنید. 

2.    این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ کنید تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش دهید و در ظرف مناسب سرو کنید. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد. 
 

 
 
کوکوی ماهی

مواد لازم 

•    ۳۵۰ گرم سیب‌زمینی

•    ۳۰۰ گرم فیله ماهی دلخواه

•    ۴ عدد پیازچه خرد شده

•    یک قاشق چای‌خوری زنجبیل خردشده

•    ۲ قاشق سوپ‌خوری گشنیز خردشده

•    ۲ قاشق چای‌خوری آب لیموترش

•    ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع 

•    نمک و فلفل 

•    لیموترش و برگ گشنیز تازه 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (3)

طرز تهیه

1.    اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب کنید. این ماهی تیغ ریز ندارد و استفاده از آن برای درست کردن کوکو مناسب است. 

2.    سیب‌زمینی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول آب و نمک بپزید؛ سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

3.    فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید و در کاسه بلوری بریزید؛ بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

4.    وقتی سیب‌زمینی‌های آب‌پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده کنید. پس از آن به مخلوط ماهی بیفزایید و خوب هم بزنید.

5.    روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در کف دست به صورت گلوله‌ای درآورید، سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره کوچکی با قطر تقریبا ۳ سانتی‌متر کنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. این کار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید. پس از آنکه یک روی کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. در پایان کوکوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش‌های لیموترش تزئین کنید.
 

 
 
کوکوی گل کلم

مـواد لازم 

•    یک عدد گل کلم متوسط  

•    ۶ عدد تخم مرغ 

•    ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده 

•    ۱۰۰ گرم روغن 

•    یک قاشق چایخوری زعفران سائیده 

•    یک قاشق مرباخوری جوش شیرین 

•    نمک و فلفل سیاه
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (3)

طـرز تهیه 

1.    قابلمه را با آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس گل‌چه های گل کلم را درون آن بریزید و بگذارید چند دقیقه بجوشند تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. 

2.    در یک کاسه، تخم مرغ ها را بشکنید و به همراه نمک و فلفل هم بزنید. سپس زعفران را در کمی آب جوش حل و به تخم مرغ اضافه کنید. جوش شیرین را نیز در یک قاشق آب سرد حل کنید و به مخلوط تخم‌مرغ بیفزایید. 

3.    کف قالب گرد یا تابه مخصوص فر را با روغن چرب کنید. مایه کوکو را درون آن بریزید. 

4.    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کوکو را به مدت 45 دقیقه در فر بپزید. سپس شعله بالا را روشن کنید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا سطح آن کاملا برشته و طلایی شود.
 

 
 
کوکوی کنجد

مواد لازم

•    یک عدد سیب زمینی بزرگ

•    نصف پیمانه جعفری خرد شده

•    سه قاشق سوپ‌خوری آرد سیب‌زمینی

•    یک عدد پیاز 

•    یک عدد فلفل سبز نگینی خرد شده

•    ۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری دانه کنجد

•    یک قاشق سوپ‌خوری زعفران دم‌کرده

•    ۵ عدد تخم‌مرغ

•    سه قاشق سوپ‌خوری شیر

•    نصف پیمانه روغن مایع مخصوص سرخ کردن

•    نمک، دارچین و فلفل
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (3)

طرز تهیه

1.    سیب‌زمینی را پوست بگیرید و در یک قابلمه همراه با آب و نمک حدود 15 تا 20 دقیقه آنها را بپزید.

2.    در کاسه بزرگ، سیب‌زمینی سرد شده و پیاز را رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل سیاه، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب‌زمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید. 

3.    آرد سیب‌زمینی را در شیر سرد حل و به مخلوط مواد اضافه کنید. در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید. 

4.    روغن را در تابه داغ کنید. همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و درون تابه بریزید. سپس با یک قاشق روی مواد را صاف کنید و با حرارت کم و درپوش آن را بپزید. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ کنید. 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 14 مرداد 1396  6:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (4)

 
برترین ها: نیمه اول سال که روزها طولانی می‌شوند، هنگام عصر آدم گرسنه می‌شود و دوست دارد غذای ساده‌ای میل کند. از دستور پخت‌های زیر می‌توانید برای این وعده استفاده کنید و در کنار خانواده از طعم آنها لذت ببرید.

کوکوی مرغ

مواد لازم

•    ۱ عدد سینه مرغ پخته شده

•    ۱ قاشق مرباخوری آب لیموترش 

•    ۴ عدد تخم مرغ

•    ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم

•    ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده

•    ۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی

•    ۲ قاشق غذاخوری گردو خرد شده 

•    ۱ قاشق غذاخوری زرشک پلوئی

•    روغن مایع

•    ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده 

•    نمک و فلفل
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (4)

طرز تهیه

1.    ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد کنید. زرشک را بشویید و با آرد مخلوط کنید. آن ها را در ظرف بریزید و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. 

2.    سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن، مایه کوکو را در تابه بریزید تا کوکو پخته شود. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر گردانید و بدون آن که در ظرف را ببندید آن را بپزید. 
 

 
 
کوکوی تره

مواد لازم

•    یک کیلوگرم تره

•    چند حبه سیر رنده شده

•    ۵ تا ۶ عدد تخم مرغ

•    یک استکان گردوی خرد شده

•    ۶ عدد گردوی درسته

•    ۵۰ گرم زرشک

•    روغن 

•    نمک و فلفل
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (4)

طرز تهیه

1.    ابتدا تره را چند بار بشویید و بعد از اینکه آب آن کاملا خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر که بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمک و فلفل را کاملا با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. 

2.    روغن را درون تابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید سپس در آن را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مواد کوکو را روی آن بریزید. سپس گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد. 
 

 
 
کوکوی گردو

مواد لازم

•    ۲۰۰ گرم گردوی آسیاب شده

•    ۴ عدد تخم مرغ

•    ۱ عدد پیاز درشت

•    ۲ قاشق غذاخوری رب انار

•    ۱ قاشق غذاخوری کنجد خام

•    ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده

•    نمک و فلفل

•    روغن

•    جعفری، گوجه فرنگی و تربچه (برای تزئین)
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (4)

طرز تهیه

1.    در یک کاسه، گردوی آسیاب شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسیاب شده را همراه با رب انار مخلوط با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مایه کوکوی درست شود. 

2.    روغن را در تابه داغ و مواد کوکو را مانند کوکوهای دیگر داخل روغن با شعله ملایم سرخ کنید. 

3.    پس از پخت، کوکو آن را با جعفری، گوجه فرنگی و تربچه تزئین کنید. 
 

 
 
کوکوی گوشت

مواد لازم

•    دو عدد تخم مرغ 

•    ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده 

•    ۲ عدد متوسط پیاز

•    نصف پیمانه سبزی کوکو 

•    نمک و فلفل و زردچوبه 

•    دارچین و زعفران 
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (4)

طرز تهیه 

1.    ابتدا پیاز را خلال و با مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس کمی زردچوبه اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز رنده شده کاملا مخلوط و سپس آن را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود . 

2.    تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، خوب هم بزنید. سبزی کوکو ، مایه گوشتی، نمک و فلفل، دارچین و زعفران را به آن بیفزایید و این مواد را خوب مخلوط کنید. 

3.    در آخرین مرحله در یک تابه مناسب مقدار کافی روغن بریزید و با پشت قاشق کوکو را صاف کنید و مانند کوکوی سبزی آن را طبخ کنید. 
 

 
 
كوكوی قارچ

مواد لازم

•    ۲۰۰ گرم قارچ

•    ۶ عدد تخم مرغ

•    ۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده

•    ۲ قاشق غذاخوری كره

•    روغن

•    نمك و فلفل سیاه
 
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (4)

طرز تهیه

1.    ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه روی حرارت كم اجاق تفت دهید. سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. 

2.    در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را بشكنید و هم بزنید. 

3.    روغن و کره را در تابه گرم کنید. مایه کوکو را درون آن بریزید و به محض سرخ شدن یك طرف كوكو، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 14 مرداد 1396  6:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها