0

سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا

 
وب سایت روزیاتو: در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.

مواد لازم:
 
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۵۰ گرم کره
  •     ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  •     ۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
  •     ۱ ساقه کرفس رنده شده
  •     ۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
  •     ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
  •     ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  •     ۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ
 
سس بلونز به سبک ایتالیایی

طرز تهیه:

1-روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.

2-گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.

3-آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.

4-در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

5-درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.

6-برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 14 مرداد 1396  5:59 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها