مواد لازم
(مواد لازم برای 4 نفر):
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک عدد کوچک
سیر خرد شده دو حبه
قارچ خرد شده 400 گرم
اسفناج خرد شده 250 گرم
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
جعفری خرد شده مقداری برای تزیین
روش تهیه
* ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.
* قارچ را اضافه و حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید تا جمع شود. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کند.
* سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خورد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری تزیین کنید (اگر اسفناج در دسترس ندارید از سبزی های دیگر مانند شوید استفاده کنید.)
غذای پیشنهادی انجمن دیابت مفتاح