0

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیاییمواد لازم

 

(مواد لازم  برای 4 نفر):
روغن زیتون   سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده   یک عدد کوچک
سیر خرد شده   دو حبه
قارچ خرد شده   400 گرم
اسفناج خرد شده   250 گرم
سرکه بالزامیک   دو قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه   دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه   به میزان دلخواه
جعفری خرد شده   مقداری برای تزیین


 

روش تهیه


* ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن  زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.


* قارچ را اضافه و حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید تا جمع شود. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کند.


* سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خورد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری تزیین کنید  (اگر اسفناج در دسترس ندارید از سبزی های دیگر مانند شوید استفاده کنید.)


غذای پیشنهادی انجمن دیابت مفتاح

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 10 مرداد 1396  11:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها