مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله 500گرم
تره خرد شده 500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید 2 پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
لیمو عمانی 4 عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه ، شنبلیله خشک و روغن به میزان لازم
آب غوره مقداری
روش تهیه
در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید؛ به طوری که نیمه طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود پنج دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (لوبیا را از شب قبل خیس و آب آن را دو بار عوض کنید.) پس از کمی تفت دادن، حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید.
سپس زیر شعله را کم کنید و بگذارید خوب بپزد. در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چای خوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید .
وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.در پنج دقیقه آخر گرد لیمو یا چهار عدد لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش، کمی آب غوره اضافه کنید.
از خورش تره در کردستان استفاده می شود و طعم بسیار لذیذی دارد به طوری که می توان آن را رقیبی برای خورش قرمه سبزی دانست!