0

خورش تره

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش تره

خورش ترهمواد لازم

 

گوشت گوسفند یا گوساله  500گرم
تره خرد شده  500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید   2 پیمانه
پیاز  یک عدد متوسط
لیمو عمانی  4 عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه ، شنبلیله خشک و روغن   به میزان لازم
آب غوره مقداری

 

روش تهیه
 

در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید؛ به طوری که نیمه طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود پنج دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (لوبیا را از شب قبل خیس و آب آن را دو بار عوض کنید.) پس از کمی تفت دادن، حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید.

 

سپس زیر شعله را کم کنید و بگذارید خوب بپزد. در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چای خوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید .

 

وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی  را اضافه کنید.در پنج دقیقه آخر گرد لیمو  یا چهار عدد لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش، کمی آب غوره اضافه کنید. 

 

از خورش تره در کردستان استفاده می شود و طعم بسیار لذیذی دارد به طوری که می توان آن را رقیبی برای خورش قرمه سبزی دانست!

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 9 مرداد 1396  9:31 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها