این سوپ سرد ، از سوپ های محبوب مردم کشور اسپانیاست که به ویژه در تابستان گرم بسیار پر طرفدار است.
مواد لازم
گوجه فرنگی پوست گرفته شده 6 عدد
پیاز کوچک یک عدد
خیار یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد
شاخه کرفس دو عدد
سیر یک حبه
سرکه دو قاشق سوپ خوری
روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش تازه دو قاشق سوپ خوری
آب گوجه فرنگی 4 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
سس تاباسکوی قرمز در صورت تمایل کمی
طرز تهیه
همه مواد را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید و کاملا یک دست شود. مواد را چند ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
سس تاباسکو : مخلوط فلفل قرمز وسرکه که بعد از پختن درغذا ساز کاملا ترکیب می شود.