پاسخ به:جشن دهه کرامت
به شیشه های اتاقم دوباره ها کردم
و از نوشتن اسمت بر آن حیا کردم
به روی شیشه کشیدم عکس یک گنبد
به پای شیشه نشسته رضا رضا کردم
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
🔸آیت الله بهجت (ره) : حضرت معصومه (علیهاالسلام) از قبیل امامزادههای مطلق نیست ـ که هنگام زیارت او زیارتنامه مطلق امامزادهها خوانده شود، بلکه ... 🔹در محضر بهجت، ج۲، ص۱۳۷
🔵امام صادق ع فرمودند:تدخلُ بشفاعتها شيعَتِيَ الْجَنَّةَ بِاجمعهم 👈به شفاعت فاطمه معصومه، همه شيعيانم به بهشت مي روند👉 📔سفينةالبحار، ج7ص 125
آیت الله #بهجت(ره): ✳️ اگر پادشاهان چین از برکات شهر قم با خبر بودند، می آمدند و در کنار حرم حضرت معصومه سلام الله علیها سبزی فروشی باز می کردند!
#تلنگر ❓از آیت الله #بهجت سؤال شد هر کس در سفر اول زیارت حضرت امام رضا علیه السلام حاجتی داشته باشد ،آ ن حضرت آن حاجت را بر می آورد، آیا این حرف درست است؟ فرمودند: ✅ چنین معروف است، ولی در هر سفر، بلکه در همه جا و همیشه آن حضرت حوائج را بر آورده می کند، بلکه امامزاده های آنها، سفره های رحمتند و چه بسا نسخه ی دردهای ظاهری و باطنی ما به دست یکی از آنها باشد. خود را از زیارت مشاهد آن ها محروم نکنیم. 🔸در محضر آیت الله بهجت، ص277
امام صــادق: شــیعیانم بــا شــفاعت او داخــل بهشــت میشــوند.» او کسـی اسـت کـه ثمـرۀ زيارتـش بهشـت اسـت. ایـن وعـدهای اسـت کـه از زبـان چهـار امـام معصـوم: امام صـادق، امام کاظـم، امام رضـا و امام جواد بــه زائرانــش داده شــده اســت. ۲امــا ایــن زيــارت برای اينکــه مــا را بهشــتی کنـد، شـرطی دارد. ایـن شـرط را امام رضـا مشـخص کردهانـد: . ایـن زيـارت بايـد عارفانـه باشـد تـا بـه بهشـت ختـم شـود، يعنـی زيارتـی همـراه بـا شـناخت حـق فاطمـۀ معصومـه بله، او چنین دختری است
ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! کوچه های نیشابور، هنوز بوی کلام عطرآگین تو را دارد. هر روز که خورشید خراسان، سینه ریز زرینش را از شوق می درد و انبوه دانه های طلایی اش از فراز آسمان بر حَرَمت می پاشد، کبوتر دل، بهانه کنان به سوی حرم تو پر می کشد و به سوی دانه های مِهری می رود که برایش می پاشی.