نان صبحانه تخته ای یکی از صبحانه های بسیار خوشمزه می باشد که می توانید آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در این مقاله از دکتر سلام طرز تهیه نان صبحانه تخته ای را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.
با کمی برنامه ریزی و سازمان دهی شما می توانید غذایی خوشمزه و دلپذیر حتی در جنگل بخورید! نان صبحانه تخته ای یکی از این مواد غذایی خوشمزه است.
نان صبحانه تخته ای ، با استفاده از خمیرهای پیتزای آماده که می توانید آن ها را بخرید تهیه می شود و به سادگی بر روی یک گریل روی آتش پخته می شود. این روش بسیار آسان و سرگرم کننده است و انرژی کافی به خانواده برای بازی در تمام طول روز را می دهد. به عبارتی دیگر می توان گفت این روش ها معنای جدیدی را به “سرخ کردن” می دهد.
مواد لازم نان صبحانه تخته ای
خمیر پیتزای آماده نیم کیلوگرم
روغن زیتون نصف پیمانه
سیر خرد شده ۳ عدد
پنیر موتزارلای تازه ۱ عدد
برگه های کوچک اسفناج ۲ پیمانه
تکه های گوجه فرنگی نازک ۴ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
دستورالعمل
برای تهیه این نان صبحانه در یک ماهیتابه روغن را با سیر به صورت ملایم حدود ۴ دقیقه گرم کنید. سپس بگذارید ۱۰ دقیقه در آن حالت بماند. سیرها را فشار دهید و اجازه دهید سرد شود. . سپس سیر را جدا کرده و روغن سیر برای شما باقی می ماند. (می توانید آن را با پوشش تا ۴ روز نگهداری کنید).
بر روی یک سطح که با آرد پوشانده شده است، خمیر را به ۵ قسمت تقسیم کنید. (هنگامی که در پیک نیک هستید می توانید از بالای یک سطل پلاستیکی یا تخته برش نیز استفاده کنید).
هر کدام از خمیرها را به شکل دایره ای و به ضخامت تقریبا یک و نیم سانتی متری و قطر ۱۸ سانتی متری به شکل یک دیسک درآورید. دیسک ها را بر روی یک ورق فر لبه دار که روغن مالی شده است قرار دهید. آرد را بالای خمیر و بالای ورق کاغذ پرچرب بپاشید.
رول خمیر را روی گریل پیک نیکی بکشید و روی آتش قرار دهید. هرکدام از نان ها را به صورت جداگانه بپزید. یک طرف را حدود ۳۰ ثانیه داخل گریل قرار دهید و یا تا زمانی که چراغ گریل در انتهای دور روشن شود. سپس طرف دیگر را به مدت یک دقیقه بپزید. پس از پخت آن را به سطح تمیزی انتقال دهید.
هرکدام از این نان ها را با روغن سیرتان پوشش دهید و بالای آن پنیر موتزارلا، اسفناج و گوجه فرنگی قرار دهید. سپس یک تخم مرغ در وسط نان بشکنید.
چاشنی های نمک و فلفل را به نان اضافه کنید. داخل گریل را با فویل آلومینیومی روغن مالی شده بپوشانید و سپس هرکدام از نان ها را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید پخته شود تا زمانی که پنیر ذوب شده و تخم مرغ فرم بگیرد. این حدود ۸ دقیقه زمان می برد. سپس آن را از گرما خارج کرده و اجازه دهید پیش از برش اجازه دهید ۲ دقیقه بماند تا زمانی که تمام نان های صبحانه تمام شود، روند را ادامه دهید.
نکات
شما می توانید براساس آنچه فرزندانتان دوست دارند مواد داخل نان صبحانه را مخلوط و آماده کنید. فلفل قرمز شیرین، ژامبون، پنیر چدار، قارچ و یا سالامی می تواند جایگزین مواد تشکیل دهنده باشند. فقط تخم مرغ را فراموش نکنید چرا که ماده اصلی این صبحانه است.
شما می توانید به جای این که در پیک نیک از سنگ های آتشی استفاده کنید، در حیاط خانه خود با استفاده از باربکیو و یا گریل قابل حمل این نان صبحانه را درست کنید. می توانید در حیاط خانه خود چادر بزنید و یک ماجراجویی خارج خانه را شبیه سازی کنید.
دستورهای پخت متنوع
می توایند روی خمیرهای پیتزا، یک پیمانه سس تند خانگی و یا خریداری شده بمالید. روی هر کدام رشته های پنیر چدا را بپاشید. سپس بالای آن ها تخم مرغ را قرار دهید و بقیه مراحل را مانند دستور ابتدایی پیگیری کنید.
می توانید دو عدد کدو را به صورت حلقه ای ببرید. نصف پیمانه روغن زیتون بر روی خمیرهای پیتزا بمالید. سپس بالای هرکدام از خمیرها را با حلقه ای از کدوهای بریده شده تزیین کنید. همچنین یک پیمانه ژامبون بیکن ترد به آن اضافه کنید. سپس روی پنیر رشته شده بریزید و تخم مرغ را بالای آن بشکنید و سایر مراحل را مانند قبل ادامه دهید.
روغن سیر را که در دستور اولیه نان صبحانه درست کردید به روی خمیر پیتزا قرار دهید. دو پیمانه ذرت به روی آن بریزید. ۶ انس ژامبون را روی آن بریزید. بالای آن مایه پنیر فتا و تخم مرغ قرار داده و بقیه مراحل را مانند قبل ادامه دهید.
منبع: نبض ما