0

برندگان قرعه کشی تیر ماه 96

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:برندگان قرعه کشی تیر ماه 96

در صورت امکان از مراسم قرعه کشي مرداد ماه کليپي تهيه و در انجمن قرار بدين تا حرفو حديثي نباشه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 1 مرداد 1396  1:16 PM
تشکرات از این پست
farshon mehdi0014 omiddeymi1368 mohammad98 salma57 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m nazaninfatemeh siryahya ehsan007060 mty1378 amirali123 farashbandzare
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وتبریک به برندگان عزیز

اسمش قرعه کشیه دیگه کاریش نمیشه کردبایستی استخون شانس روفقط داشته باشیدکه من مدتیه گمش کردم.خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 1 مرداد 1396  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mehdi0014 mohammad98 salma57 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m ehsan007060 mty1378 amirali123 emamedavazdah farashbandzare
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

سلام!

خیلی خیلی زود اعلام کردین!

خورد تو ذوقمون! پاسخ به:برندگان قرعه کشی تیر ماه 96

تبریک به برندگان عزیز!

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 1 مرداد 1396  1:47 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 salma57 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m farshon ehsan007060 mty1378 emamedavazdah farashbandzare
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول rasekhoon_m

سلام و عرض ادب.

دوستان عزیز راسخونی ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت همه ی شما عزیزان در برنامه ها و فعالیت های انجمن و مسابقات راسخون، هم چنین خرید از محصولات و مشارکت در قرعه کشی این ماه، سوال و موضوع مورد بحث برای بنده این است که چرا سرانه ی مطالعه در کشور ما بسیار پایین است!؟

کمااینکه در این سایت فرهنگی که کاربران آن از خوبان کشور هستند به وضوح مشاهده می شود که حتی در خرید رایگان و قرعه کشی ماهیانه هم که به راحتی می توان کتاب خرید کرد و علاوه بر استفاده از آن به عنوان هدیه هم می توان از آن استفاده کرد، متاسفانه تعداد خرید و استقبال از کتاب اصلا قابل قبول نیست و می توان گفت دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند!!!!

بزرگواران اگر نظری در این مورد دارید گوش جان می سپاریم امید که شاید بتوان راهی به سوی مطالعه ی رایگان، آسان و همگانی یافت.

سپاس از همراهی تان

سلام. خب مشخصه، ملت حالِ کتاب خوندن ندارن. بعدشم توی کشوری که علم هیچ جایگاهی نداره (فقط اسماً و برای ورّاجی هست) و "معیارها" یکسری معیارهای باطل و عبثی هستن، چرا باید به سمت کتاب و علم و این طور چیزا بیان. باید بخش "رابطه" و "پارتی" قوی بشه، و الّا کُلات پس معرکست! علم و درس و سواد کیلو چنده!

یک شنبه 1 مرداد 1396  1:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mohammad98 salma57 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m mehdi0014 siryahya amayen ehsan007060 mty1378 farashbandzare
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

نقل قول sayyed83

با سلام

ببخشید افرادی که بیشترین خرید را داشته اند و در لیست برنده ها هم بوده اند دو عدد جایزه برایشان ارسال میشود؟

سلام خیر این عدد که مقابل نام هر کاربر مشاهده میکنید نشانگر تعداد خرید کاربر هست

هرکس برنده شود تنها یک عدد جایزه بهش تعلق میگیرد حال میخواهد چند بار خرید کرده باشد

یک شنبه 1 مرداد 1396  1:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m farshon ehsan007060 mty1378 khodaeem1 emamedavazdah
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

......

اینکه از یک خانواده دو نفر یه کتاب رو برنده بشن (در حالی که هر دو اکانت توسط یه نفر اداره میشه) و اینکه هشت هدیه به یک خانواده برسه (و باز با توجه به اینکه همه اکانتها توسط یک نفر اداره میشه) اینها یه کم با قوانین نمی خونه.

باور کنید برای من هم سخت نیست پنج شش اکانت ایجاد کنم و با یکی مدیر باشم و با بقیه در زیر تالار خودم برتر بشم. یا مسابقه برگزار کنم و با اکانتای دیگه شرکت کنم و‌خودم رو برنده‌ اعلام کنم.... اصلا سخت نیست کما اینکه دیگران توانستند!! و انجام دادند.

.....

سلام. اینکه اینقد گفته شده که دیگه فایده نداره. البته حل کردن این معضلی که اشاره کردین هم خیلی خیلی راحته.

ولی هرچی بگیم، یه حرف دیگه ای در جواب ما زده میشه. بگیم کجه، میگن راسته؛ بگیم راسته، میگن کجه. آدمو بدون جواب نمیذارن!!!!

پ.ن.:

در خصوص موارد هایلایتی==> ایشاللللا توی مسیر ارسالی به مقصد، معیوب و درب و داغون بشن.

یک شنبه 1 مرداد 1396  2:04 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m salma57 siryahya amayen ehsan007060 mty1378 khodaeem1 emamedavazdah
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633
یک شنبه 1 مرداد 1396  2:36 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat rasekhoon_m omiddeymi1368 farshon ehsan007060 mty1378 khodaeem1 emamedavazdah
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام

تبریک به برنده ها

اجی برخوار عزیز و اجی سلمای عزیز  ممنون

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 1 مرداد 1396  2:55 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon salma57 rasekhoon_m mohammad_khoshghamat ehsan007060 mty1378 khodaeem1 emamedavazdah
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مولتی هامبارکشون باشه منکه ازمولتیهامم شانس نیاوردم

همون نجومی کارباشیدفکرکنم بهتره مثل مدیرنکات وترفندها

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 1 مرداد 1396  3:18 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat salma57 amayen ehsan007060 khodaeem1 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
ehsanrostami
ehsanrostami
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 13263

والا من چشمم دنبال اون ساعته بود سری های قبل بیشترین خرید برنده داشت شانس مارو نگاه کلی حسنه دادیم و آخرش هیچ یک ماه کلا همش به فکر این ساعته  بودمsad

ERComputerwink

یک شنبه 1 مرداد 1396  3:37 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mohammad_khoshghamat salma57 farshon ehsan007060 mty1378 khodaeem1 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ehsanrostami

والا من چشمم دنبال اون ساعته بود سری های قبل بیشترین خرید برنده داشت شانس مارو نگاه کلی حسنه دادیم و آخرش هیچ یک ماه کلا همش به فکر این ساعته  بودمsad

آره ما هم دو سری پیش، افتادیم توی "گردابی چنین هائل"!!!!      (تلمیح به شعر زیر!!!)

«شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هائل         کجا دانند حال ما سبک‌باران ساحل ها» 

یک شنبه 1 مرداد 1396  4:01 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat salma57 ehsan007060 mty1378 khodaeem1 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول rasekhoon_m

سلام و عرض ادب.

دوستان عزیز راسخونی ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت همه ی شما عزیزان در برنامه ها و فعالیت های انجمن و مسابقات راسخون، هم چنین خرید از محصولات و مشارکت در قرعه کشی این ماه، سوال و موضوع مورد بحث برای بنده این است که چرا سرانه ی مطالعه در کشور ما بسیار پایین است!؟

کمااینکه در این سایت فرهنگی که کاربران آن از خوبان کشور هستند به وضوح مشاهده می شود که حتی در خرید رایگان و قرعه کشی ماهیانه هم که به راحتی می توان کتاب خرید کرد و علاوه بر استفاده از آن به عنوان هدیه هم می توان از آن استفاده کرد، متاسفانه تعداد خرید و استقبال از کتاب اصلا قابل قبول نیست و می توان گفت دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند!!!!

بزرگواران اگر نظری در این مورد دارید گوش جان می سپاریم امید که شاید بتوان راهی به سوی مطالعه ی رایگان، آسان و همگانی یافت.

سپاس از همراهی تان

سلام. خب مشخصه، ملت حالِ کتاب خوندن ندارن. بعدشم توی کشوری که علم هیچ جایگاهی نداره (فقط اسماً و برای ورّاجی هست) و "معیارها" یکسری معیارهای باطل و عبثی هستن، چرا باید به سمت کتاب و علم و این طور چیزا بیان. باید بخش "رابطه" و "پارتی" قوی بشه، و الّا کُلات پس معرکست! علم و درس و سواد کیلو چنده!

در این خصوص، مطالعه مطلب زیر خالی از لطف نیست:

یادداشت یکی از اساتید دانشگاه در خصوص استراتژی آموزش عالی کشور

یک شنبه 1 مرداد 1396  5:36 PM
تشکرات از این پست
siryahya ehsan007060 mty1378 khodaeem1 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول khodaeem1

در صورت امکان از مراسم قرعه کشي مرداد ماه کليپي تهيه و در انجمن قرار بدين تا حرفو حديثي نباشه

سلام

این درد دل خیلی از کاربرا و مدیران بوده و هست و خواهد بود. 

خیلی گفتیم ولی تا حالا عملی نکردن...

در ضمن بابت اعلام سریع نتایج بینهایتت ممنون. ایشالا همه کارا به همین سرعت انجام بشه و این روال ادامه داشته باشه

اینو میرسونه که واحد مسابقات واقعا داره کار میکنه نه مث بعضیا :))

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 1 مرداد 1396  5:46 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amayen ehsan007060 mty1378 amirali123 khodaeem1 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول khodaeem1

وقتی قرعه کشی به صورت سیستمی هست چه عیبی داره فیلم شو کاربران سایت هم ببیند!؟

قطعا هیچ چیز محرمانه ایی وجود نداره!!!

یک شنبه 1 مرداد 1396  7:19 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 salma57 amirali123 khodaeem1 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول rasekhoon_m

سلام و عرض ادب.

/////////////////////////////////////////////////////

سلام

بنظرم اول باید خودتون جواب بدید!

کاربران عزیز !یک سایت فرهنگی کتاب برا قرعه کشی قرار داده! چرا استقبال نمیکنید! چرا کم ثبت نام نکردید!؟

مدیران فرهنگی ما بسیار خوب و بجا فکر میکنند و اقدام میکنند!! نمیدانم مشکل این ملت چیست؟!

یک شنبه 1 مرداد 1396  7:24 PM
تشکرات از این پست
farshon omiddeymi1368 mty1378 salma57 amirali123 khodaeem1 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها