0

برندگان قرعه کشی تیر ماه 96

mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

با سلام و احترام 

ضمن سپاسگزاری از همه‌ی عزیزان شرکت کننده در قرعه کشی تیر ماه و با آرزوی موفقیت برای همه‌ی شما همراهان گرامی، به کسانی که در قرعه کشی این ماه برنده شده‌اند تبریک ویژه عرض می‌نماییم.

با احترام نصف حسنه‌ی محصولاتی که برنده نشده‌اید برگشت داده شد.

کانال تلگرام انجمن جهت اطلاع رسانی طرح ها، برنامه ها، جشنواره ها، سوگواره ها و... 

روابط عمومی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون

ساعت دیواری خاتم کاری

هندزفری بلوتوث

موس و کیبورد

کتاب مطلع مهر

کتاب عیار مدیران

کتاب شوق زیستن

کتاب اقتصاد رضوی

کتاب عطر فرشته

کتاب چند لقمه حرف حلال

کتاب من،عشق،مخاطب خاص

کتاب تا پخته شود خامی

یک شنبه 1 مرداد 1396  10:15 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 borkhar ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat ehsan007060 khodaeem1 farshon mansoor67 nargesza rezahossiny r_hasti_r hamidj73 omiddeymi1368 nazaninfatemeh adelmoh ria1365 amayen mty1378 amirali123 cryingsphere4 Tachberdee nabeghe0912 feridoun3 aliada emamedavazdah fsmuosavi hashem8590 majnon313 komail1012531
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:برندگان قرعه کشی تیر ماه 96

تبریک به همه ی بزرگوارانی که برنده شدند. تبریک ویژه به آجی گلم آجی نازنین  عزیز.

ان شاالله خیرشو ببینین.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:02 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat ehsan007060 mosabeghat_ravabet rezaha44 khodaeem1 salma57 farshon rasekhoon_m nargesza r_hasti_r omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh zinab84 mty1378 amirali123 feridoun3 emamedavazdah sarez1353
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام و عرض تبریک به برندگان!

ممنون از اعلام به موقع برندگان قرعه کشی

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:09 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet rezaha44 khodaeem1 salma57 farshon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m nargesza r_hasti_r omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh mty1378 feridoun3 aliada emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام 

تبریک به همه برندگان.

آجی نازنین مبارک باشه. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:24 AM
تشکرات از این پست
farshon mohammad_khoshghamat rasekhoon_m mosabeghat_ravabet nargesza r_hasti_r omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ehsan007060 mty1378 tm1380 aliada emamedavazdah
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام

نفر اول برنده هاي کتاب ،  بيشترين خريدرو داشتن يعني کسي که بيشترين خريد رو براي کتاب زده بي برو برگرد برنده شده ولي چرا تو ديگر محصولات اينجوري نيست ؟ براي ساعت ديواري خاتم کاربر ehsanrostami بيشترين خريد رو داشته برنده نشده ؟ يا براي هندزفري دوست عزيزم siryahya  با 28 خريد بيشترين رو داشته ولي برنده نشده ؟؟؟ منتظر يه جواب قانع کننده هستم. آيا دست هائي پشت پرده مي باشد ؟

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:28 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat rasekhoon_m mosabeghat_ravabet nargesza r_hasti_r salma57 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh siryahya amayen ehsan007060 mty1378 emamedavazdah hashem8590
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 785

نقل قول khodaeem1

سلام

نفر اول برنده هاي کتاب ،  بيشترين خريدرو داشتن يعني کسي که بيشترين خريد رو براي کتاب زده بي برو برگرد برنده شده ولي چرا تو ديگر محصولات اينجوري نيست ؟ براي ساعت ديواري خاتم کاربر ehsanrostami بيشترين خريد رو داشته برنده نشده ؟ يا براي هندزفري دوست عزيزم siryahya  با 28 خريد بيشترين رو داشته ولي برنده نشده ؟؟؟ منتظر يه جواب قانع کننده هستم. آيا دست هائي پشت پرده مي باشد ؟

فک کنم هر چه تعداد خرید بیشتر باشه ، شانس اول شدن رو بیشتر میکنه ، به همین دلیل بعضی ها برنده نشدن !!!
اسم مسابقه روش هست ، قرعه کشی ... 

حالا باید نظرات دوستان و  ادمین رو شنید

یک شنبه 1 مرداد 1396  11:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 farshon rasekhoon_m mosabeghat_ravabet nargesza r_hasti_r salma57 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ehsan007060 mty1378 aliada emamedavazdah hashem8590
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

نقل قول khodaeem1

سلام

سلام

این قانون نیست که بیشترین خرید حتما برنده خواهد شد.

تعداد خرید کاربران  کتاب نسبت به سه محصول اول خیلی کم تره و استقبال کمتری شده مضاعف اینکه تعدادی از کاربران نام کاربری شون دوبار برنده شده بود و دیگر ما در قرعه کشی کتاب اعمال شون نکردیم  به خاطر همین سیستم بین افراد کم تری باید قرعه کشی میکرد و این افراد انتخاب شدند.

مثلا عیار مدیران 19 نفراقتصاد رضوی 18 نفرعطر فرشته 17 نفر

اصلا بیشترین خرید ملاک ما نبوده است چون کتاب مطلع مهر که بیشترین خرید و نفر اول مغایرت داره

در قرعه کشی اولویت قرعه کشی با محصولی هست که بیشترین حسنه را داراست و به نسبت کم ترین حسنه قرعه کشی میشود.

لذا اول از ساعت دیواری شروع شد و همانطور هم که میبینید تعدادخرید بسیار بالاست و شانس برنده شدن هم به نسبت کم تر میشود.

و در خرید کتاب این شانس بود که بیشترین خرید برنده شود و این کاملا شانسی میباشد.

یک شنبه 1 مرداد 1396  12:00 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m khodaeem1 mohammad_khoshghamat nargesza farshon r_hasti_r salma57 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh ehsan007060 mty1378 aliada emamedavazdah hashem8590
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

به همه برندگان تبریک عرض می نمایم .

براینکه شبهه پیش نیاید قانونی را تدوین کنید . که هیچ حرف و حدیثی باقی نماند.

راه بهتر اینکه تعداد جوایز نفیس را بیشتر کنید. ویا حسنه و امتیاز بیشتری را طلب کنید. نه بیشترین خرید را.

و مسئله دیگر اینکه در طی سال هر شرکت کنده وعضو یک یا دوبار شانس قبولی و برندگی داشته باشد. هرچند امتیاز بالا باشد. نه اینکه هر ماه جزء برندگان باشد و دیگران محروم.

از تلاش شما سروران گرامی کمال تشکر و قدردانی را دارم . موفق باشید.

یک شنبه 1 مرداد 1396  12:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza r_hasti_r mosabeghat_ravabet rasekhoon_m omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat amayen ehsan007060 mty1378 aliada emamedavazdah hashem8590
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707
یک شنبه 1 مرداد 1396  12:24 PM
تشکرات از این پست
r_hasti_r mosabeghat_ravabet rasekhoon_m farshon omiddeymi1368 mohammad_khoshghamat ehsan007060 mty1378 emamedavazdah hashem8590
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

تعداد برندگان را بیشتر کنید

یک شنبه 1 مرداد 1396  12:28 PM
تشکرات از این پست
r_hasti_r mosabeghat_ravabet rasekhoon_m omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat amayen ehsan007060 mty1378 emamedavazdah hashem8590
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

اول اینکه کتاب مطلع مهر اصلا بیشترین تعداد نداشته. چون همه نفری یک بار بیشتر انتخابش نکردند... سیستم شانسی یه نفر رو به عنوان بیشترین خرید انتخاب کرده

ثانیا کاش سیستم به آی پی شرکت کنندگان هم حساس بود.

اینکه از یک خانواده دو نفر یه کتاب رو برنده بشن (در حالی که هر دو اکانت توسط یه نفر اداره میشه) و اینکه هشت هدیه به یک خانواده برسه (و باز با توجه به اینکه همه اکانتها توسط یک نفر اداره میشه) اینها یه کم با قوانین نمی خونه.

باور کنید برای من هم سخت نیست پنج شش اکانت ایجاد کنم و با یکی مدیر باشم و با بقیه در زیر تالار خودم برتر بشم. یا مسابقه برگزار کنم و با اکانتای دیگه شرکت کنم و‌خودم رو برنده‌ اعلام کنم.... اصلا سخت نیست کما اینکه دیگران توانستند!! و انجام دادند.

هم جوایز ماهانه و فصلانه رو‌میبرم. هم شانسم برای قرعه کشیا دو چندان میشه.

وجدان چیز خوبیه...... 

یک شنبه 1 مرداد 1396  12:31 PM
تشکرات از این پست
r_hasti_r mehdi0014 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m farshon khodaeem1 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat amayen ehsan007060 mty1378 emamedavazdah hashem8590
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام و عرض ادب.

دوستان عزیز راسخونی ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت همه ی شما عزیزان در برنامه ها و فعالیت های انجمن و مسابقات راسخون، هم چنین خرید از محصولات و مشارکت در قرعه کشی این ماه، سوال و موضوع مورد بحث برای بنده این است که چرا سرانه ی مطالعه در کشور ما بسیار پایین است!؟

کمااینکه در این سایت فرهنگی که کاربران آن از خوبان کشور هستند به وضوح مشاهده می شود که حتی در خرید رایگان و قرعه کشی ماهیانه هم که به راحتی می توان کتاب خرید کرد و علاوه بر استفاده از آن به عنوان هدیه هم می توان از آن استفاده کرد، متاسفانه تعداد خرید و استقبال از کتاب اصلا قابل قبول نیست و می توان گفت دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند!!!!

بزرگواران اگر نظری در این مورد دارید گوش جان می سپاریم امید که شاید بتوان راهی به سوی مطالعه ی رایگان، آسان و همگانی یافت.

سپاس از همراهی تان

یک شنبه 1 مرداد 1396  12:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 mosabeghat_ravabet farshon khodaeem1 mehdi0014 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat nazaninfatemeh ria1365 amayen ehsan007060 mty1378 hashem8590
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

نکته ای که به ذهن من میرسه شرایط اخیر و همچنین حضور مولتی های خوش شانی در  قرعه کشی ها کمی در نحوه خریدها تاثیر داشته.

همچنین رقبای سختی برای کتابها برگزیده شده بود.

من خودم اخیرا ترجیح میدم دو یا سه محصول رو بیشتر انتخاب نکنم. چون غیر از از دست دادن تدریجی حسنات نتیجه دیگه ای برام نداره.

حسنه ها رو بدون نتیجه روی دو محصول غیر از کتاب گذاشتم و کتاب هم فعلا کتاب ناخوانده زیاد دارم

یک شنبه 1 مرداد 1396  12:53 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet khodaeem1 mehdi0014 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat amayen ehsan007060 mty1378 emamedavazdah hashem8590
salma57
salma57
کاربر طلایی1

در مورد سرانه مطالعه هم، مشغول شدن به فضای مجازی و جذابیت فوق العاده برخی نرم افزارها، بازیها، سایت ها، کانال ها و ..... وقت و‌حوصله ای برای مطالعه نمی گذاره

البته هستند‌ افرادی که مطالعه کتاب رو به همه اینها ترجیح‌ میدهند 

یک شنبه 1 مرداد 1396  1:01 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet khodaeem1 farshon omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat amayen ehsan007060 mty1378 emamedavazdah hashem8590
sayyed83
sayyed83
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 563

با سلام

ببخشید افرادی که بیشترین خرید را داشته اند و در لیست برنده ها هم بوده اند دو عدد جایزه برایشان ارسال میشود؟

یک شنبه 1 مرداد 1396  1:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 farshon omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon mohammad_khoshghamat ehsan007060 mty1378 rasekhoon_m emamedavazdah hashem8590
دسترسی سریع به انجمن ها