0

کیک بیسکویتی، آسان و لذیذ

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

کیک بیسکویتی، آسان و لذیذ

 
 
 
 
 
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع کیک متفاوت، آشنا کنیم. در پخت این کیک برخلاف کیک‌های دیگر، از آرد استفاده نشده و به جای آن، از پودر بیسکویت استفاده شده است. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی کیک بیسکویتی، با ما همراه باشید.
 
کیک بیسکویتی، آسان و لذیذ
 
مواد لازم:
 
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): 150 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
بیسکویت ساده یا کاکائویی پودر شده: 2 پیمانه
پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه
گردوی خرد شده: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
 
برای تزیین:
 
شکلات آب شده: به میزان لازم
گردوی خرد شده: به میزان لازم
 
طرز تهیه:
 
فر را با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، روشن می‌کنیم.
 
کره را در ظرفی ریخته و شکر را به آن می‌افزاییم و با هم‌زن، خوب مخلوط می‌کنیم تا کرم رنگ شود.
 
تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم. بعد از افزودن هر تخم مرغ، با هم‌زن مواد را مخلوط می‌کنیم و سپس تخم مرغ بعدی را اضافه می‌کنیم.
 
شیر و وانیل را به مواد قبلی می‌افزاییم.
 
بیسکویت پودر شده را با پودر نارگیل و گردوی خرد شده، مخلوط می‌کنیم و سپس آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم. مواد را خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.
 
قالب کیک را چرب می‌کنیم و خمیر کیک را داخل آن می‌ریزیم. 
 
قالب را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.
 
قالب را از فر خارج و صبر می‌کنیم تا خنک شود، سپس آن را از قالب جدا می‌نماییم.
 
کیک آماده شده را با شکلات آب شده و گردوی خرد شده، تزیین می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 31 تیر 1396  6:38 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها