مواد لازم برای چیزکیک شعریه و شیرعسلی :
بیسکوییت پتی بور |
۱ و نیم بسته |
کره |
۱۲۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه |
۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه |
۲۰۰ گرم |
شیر عسلی |
۷ قاشق غذاخوری |
پودرقند |
۲ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتين |
۲ قاشق غذاخوری |
آب |
نصف لیوان |
شعریه |
نصف بسته |
کره |
۵۰ گرم |
شیرعسلی |
۱سوم قوطی |
گردو و پسته |
به میزان لازم |
طرز تهیه چیزکیک شعریه و شیرعسلی :
بیسکویت ها را با آسیاب کاملا پودر کنید و بعد با کره آن را ورز بدهید و کف قالب که مال من قالب کمربندی بود یک عدد پلاستیک فریزر پهن کردم مواد را کف ظرف ریختم و بعد با قاشق خوب همه قسمت هایش را صاف کردم، این از لایه اول. برای لایه دوم یک بسته پنیر ماسکارپونه را با ۲۰۰ گرم خامه و ۷ قاشق شیر عسلی و پودرقند حسابی یکدست می کنیم، بعد پودر ژلاتين را با نصف لیوان آب بن ماری می کنیم و وقتی کاملا خنک شد با مواد پنیری و همزن آن را یکدست می کنیم و روی لایه بیسکویتی می ریزیم حدود ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم داخل یخچال تا ببندد.
برای لایه آخر نصف بسته کنافه (شعریه) را با ۵۰ گرم کره تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود بعد ۱ سوم قوطی شیر عسلی به آن اضافه کنید به همراه گردو و پسته یک کم که خنک شد روی لایه دوم با دست همه جای چیز کیک را با آن بپوشانید و بعد بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد.
نکته :
شعریه را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.