0

مسابقه عطــــــر رضوی- مرحله ششم

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

برای یافتن جواب سوالات روز اول به این تاپیک مراجعه کنید

جواب ها را در همین تاپیک ارسال بفرمایید.جواب ها غیرفعال هستند

1- از یاران امام رضا (ع) که علاوه بر ایشان محضر امام جواد و امام هادی رانیز درک کرده و در ابتدا پدرش به دین مسیحی بوده و سپس اسلام اورده کیست ؟

الف) فضالة بن ايوب ازدى                                   ب)  على بن مهزيار اهوازى    

ج)  محمد بن اسماعيل بزيع كوفى                          د) محمد بن ابى عمير ازدى

2- عبدالعزيز بن مهتدى قمى كه سمت وكالت حضرت رضا(ع) را داشته به آن حضرت عرض كرد: من همه وقت موفق به زيارت شما نمى شوم، معالم دين را از چه كسى بگيرم؟ حضرت از چه کسی نام میبرند؟

الف ) يونس بن عبدالرحمان                                ب)   يونس بن يعقوب  

ج) محمد بن يونس بن عبدالرحمان                        د) معاوية بن سعيد كندى كوفى

3 - کدامیک از یاران حضرت رضا (ع) را از ارکان اربعه عصر خود دانسته اند ؟

الف ) ابوهاشم جعفرى                             ب)  حسن بن على بن يقطين      

ج)  حسين بن مهران سكونى                      د) حسن بن محبوب سرّاد

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 31 تیر 1396  10:11 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 mohammad_khoshghamat nargesi ms57bd45 zahra_53 niny200527 asker1333 kafokhon lotfi64431 mr_nariiman siryahya bayati0011 nargesza esmaile1378 fatemehza 13321342 ma1393 alirezazaeri aza1393 omiddeymi1368 unknown amayen rozgol aminali emamedavazdah zinab84 fatemehcd abofazl mahdiarcd marzeyeh sadali saraalighanbari1360 v_saeidi124 shirdel2 bibi24 fatime66
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

جواب سوالات روز ششم

1- از یاران امام رضا (ع) که علاوه بر ایشان محضر امام جواد و امام هادی رانیز درک کرده و در ابتدا پدرش به دین مسیحی بوده و سپس اسلام اورده کیست ؟

الف) فضالة بن ايوب ازدى           ب)  على بن مهزيار اهوازى         ج)  محمد بن اسماعيل بزيع كوفى          د) محمد بن ابى عمير ازدى

2- عبدالعزيز بن مهتدى قمى كه سمت وكالت حضرت رضا(ع) را داشته به آن حضرت عرض كرد: من همه وقت موفق به زيارت شما نمى شوم، معالم دين را از چه كسى بگيرم؟ حضرت از چه کسی نام میبرند؟

الف ) يونس بن عبدالرحمان      ب)   يونس بن يعقوب    ج) محمد بن يونس بن عبدالرحمان       د) معاوية بن سعيد كندى كوفى

3 - کدامیک از یاران حضرت رضا (ع) را از ارکان اربعه عصر خود دانسته اند ؟

الف ) ابوهاشم جعفرى         ب)  حسن بن على بن يقطين             ج)  حسين بن مهران سكونى       د) حسن بن محبوب سرّاد

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 13 مرداد 1396  9:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها