0

مسابقه عطــــــر رضوی- مرحله پنجم

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

برای یافتن جواب سوالات روز اول به این تاپیک مراجعه کنید

جواب ها را در همین تاپیک ارسال بفرمایید.جواب ها غیرفعال هستند

1 - دستون قتل امین را مامون به چه کسی صادر کرد ؟

الف ) طاهر          ب)  فضل بن سهل             ج)رجأ بن ابى ضحاك                  د) مخول سيستانى

2 -با توجه به متن فوق،کنیه و لقب حضرت ثامن الحجج (ع) به ترتیب چیست؟

الف ) رضا-ابوالحسن               ب)عالم ال محمد -ابوالحسن                  ج)  ابوالحسن - رضا              د)عالم ال محمد -رضا

3- مدت امامت امام رضا(ع) چندسال بود و ده سال از این مدت همزمان با خلافت کدامیک از افراد زیر بود ؟

الف )بیست سال -مامون            ب) بیست سال -هارون الرشید              ج)  ده سال-هارون الرشید              د)ده سال-مامون

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 31 تیر 1396  10:11 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m rozgol saraalighanbari1360 aboalfazlm emamedavazdah niny200527 asker1333 kafokhon lotfi64431 mr_nariiman bayati0011 nargesza aliada mohammad_43 v_saeidi124 shayesteh2000 ms57bd45 omiddeymi1368 nargesi fatemehza 13321342 ma1393 alirezazaeri aza1393 shirdel2 marzeyeh sadali mahdiarcd abofazl fatemehcd esmaile1378 amayen mty1378 mohammad_khoshghamat siryahya unknown aminali fatime66
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

جواب سوالات روز پنجم

1 - دستون قتل امین را مامون به چه کسی صادر کرد ؟

الف ) طاهر          ب)  فضل بن سهل             ج)رجأ بن ابى ضحاك                  د) مخول سيستانى

2 - با توجه به متن فوق،کنیه و لقب حضرت ثامن الحجج (ع) به ترتیب چیست؟

الف ) رضا-ابوالحسن               ب)عالم ال محمد -ابوالحسن                  ج)  ابوالحسن - رضا              د)عالم ال محمد -رضا

3- مدت امامت امام رضا(ع) چندسال بود و ده سال از این مدت همزمان با خلافت کدامیک از افراد زیر بود ؟

الف )بیست سال -مامون            ب) بیست سال -هارون الرشید              ج)  ده سال-هارون الرشید              د)ده سال-مامون

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 11 مرداد 1396  12:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها