0

معرفی ماهنامه های طنز

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

معرفی ماهنامه های طنز

سی و چهارمین شماره ماهنامه طنز بزنگاه (تیر ۹۶) منتشر شد. در این شماره بخوانید:

کورم نکن کنکور!
 افتتاح ایستگاه نفت و گاز صلواتی
 کارگریکاتور
 بی‌زحمت سر لوله رو شل کن یه کم گاز بیاد اینور!
 طرح تولید برق از تریبون رئیس‌جمهور
 خودآموز ماست‌مالی
 داعش: این کمره یا خودپرداز؟!
 گل‌آرایی سفره انقلاب
 آبروی آلبالو

معرفی ماهنامه های طنز

به همراه :
برشی از کتاب «الفبای اقتصاد مقاومتی»
قدرت نوشتن؛ ۵۵ جمله طلایی درباره نویسندگی
و …
با کاریکاتورها و مطالب طنزی از مازیار بیژنی، شاهین کلانتری، مسعود دانش‌منش، سیدمحمدجواد طاهری، حسین کشتکار، مجتبی مقیم‌پور، ثارلله جعفری و دیگران.

بزنگاه را از دکه‌های مطبوعاتی سراسر کشور دریافت کنید. همچنین اشتراک بزنگاه نیم بهاست و با ارسال عدد ۹۶ به سامانه پیامکی۳۰۰۰۵۰۳۳۳۳ می توانید بزنگاه را همزمان با توزیع دریافت نمایید.

شنبه 31 تیر 1396  6:28 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
farshon
farshon
کاربر طلایی1

پاسخ به:معرفی ماهنامه های طنز

اصفهان از نیمروز آغاز می‌شود.

شماره‌ی مرداد ماه (۲۴) ماهنامه‌ی اصفهان نیمروز، اصفهانی‌ترین مجله‌ی طنز و کاریکاتور ایران، منتشر شد. طرح جلد این شماره به قلم مجتبی حیدر پناه است و به‌ چگونگی عملکرد و رفتار رسانه‌ی ملی می‌پردازد.

در «پیامِ سردبیر» این شماره به مناسب سه‌ سالگی ماهنامه، از فرازونشیب‌های مجله در این مدت می‌خوانیم.

عبدالمحمد اکبری (صاحب امتیاز و مدیرمسئول)، امیر اکبری (قائم مقام مدیرمسئول)، پیام پورفلاح (سردبیر)، حامد بذر افکن(دبیر اجرایی)، محمد علی خوشکام (مدیر هنری)، وحید میرزایی (دبیر تحریریه)، فریبا زمانی (دبیر سرویس شعر) و… اعضای هیئت تحریریه را تشکیل می‌دهند.

همکاران این شماره (به ترتیب حروف الفبا):
هانیه اخوت، شیوا امامی، اسماعیل امینی، مصطفی جعفری خوزانی، سجاد حمزه، مجتبی حیدرپناه، فریور خراباتی،منصوره دهقانی، احمد رفیعی وردنجانی، محمود سلطانی، محمودرضا صنعتی، احمد عربانی، مصطفی علوی، محمدامین فرشادمهر، زهرا فرنیا، احمدرضا کاظمی، مجبوبه کریمی، ریحانه کریمیان، مهرشاد مرتضوی، مهسا ملک‌زاده، عالیه مظاهری، فیروزه مظفری، آیت نادری، داود نجفی، مهرداد نعیمی، نگین نقیه، نگار وکیل‌خیاط، مهناز یزدانی، علیرضا یعقوبی.

ماهنامه‌ی طنز و کاریکاتور اصفهان نیمروز کاری از گروه نشریات اصفهان امروز است که در ۴۰ صفحه‌ی رنگی به چاپ می‌رسد و به قیمت ۴۰۰۰ تومان، در باجه‌های مطبوعاتی سراسر نصف جهان قابل دسترسی است.

منبع : کانال اصفهان نیمروز

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 14 مرداد 1396  11:17 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
farshon
farshon
کاربر طلایی1

ماهنامه طنز بزنگاه به شماره ۳۸ رسید. در این شماره بخوانید:

ماجرای تحریم‌های بشردوستانه امریکا از آبان ۵۸ تا حالا
 برنامه ستاد احیا برای پرکردن دریاچه ارومیه با پول
 رأی گیری از آب گل آلود
 مهندس باباقوری: طویله‌های مهر را خراب می‌کنیم و به جایش گاوداری می‌سازیم
 رونمایی از کاسه منزل پدری رئیس‌جمهور
 چرا کوروش منشورش را صاف ننوشت؟
 دخالت کوروش کبیر در امور کشورهای منطقه
 یک گشایش دیگر: واردات کیوی
 مرده شور کالای خارجی را ببرید!

به همراه
 مرده‌شور؛ داستان مصور دنباله‌دار
برشی از کتاب «الفبای اقتصاد مقاومتی»
قدرت نوشتن؛ ۵۵ جمله طلایی درباره نویسندگی

و …
با کاریکاتورها و مطالب طنزی از مازیار بیژنی، شاهین کلانتری، مسعود دانش‌منش، سیدمحمدجواد طاهری، حسین کشتکار، سیدمصطفی نمازیان، مجتبی مقیم‌پور، محمود محمدتبریزی، ثارلله جعفری و دیگران.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 18 آذر 1396  7:49 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

در پنجاه و ششمین ماهنامه ی بُعد پنجم پرونده ای ویژه زنان آماده کرده ایم.
جلد با هنرمندی امیر سهیلی نشانگر صندلی زنان در سطل زباله است و زنی که دارد جارو می کند.
صفحه دو هنر سمانه روح الهی را می بینید. ورود ممنوع خانم ها روی پله ای که همیشه تصویری مردانه داشته است.
سنا فرهنگ در مطلب اینوری و اونوری با خانم سحرقریشی همراه شده و موافقت کامل خود را با موضوعات پیرامون زنان نوشته است.
این مطلب با کارتون سعید صادقی حرف های دو چندانی را برای گفتن با شما در میان می گذارد.
پسرا شیرن،‌ مجلسم میرن! مطلبی خواندنی به قلم سید ابوالفضل طاهری در صفحه ۴ با کارتون سمانه روح الهی چشم انتظار شماست.
دیوارهای کوتاه نوشته افروز جهاندیده و کارتون نوید بازرگانیان را از دست ندهید.
کاخ آرزوها با کارتون الهام خلیلی مهر و نویسندگی وحید حاج سعیدی به قسم جان مادر ختم خواهد شد.
شعر سالن زیبایی امیرحسین خوشحال را سه بار بخوانید. اصلا حفظ کنید! چون دو شماره ی قبل اسمش از هیئت تحریریه محو شده و امیدواریم خانمش او را کلا محو نکند.

ورود ممنوع برای زنان غارنشین از تحقیقات دانشمندان می گوید به قلم الهام مصطفوی.
گوسفند برای کی سر میده؟! بخوانید و بفهمید و ببینید سارا پیلتن چه نوشته است.
کاریکلماتور و نقاشی محمدمهدی معارفی از آنهاست که به اشتراک خواهید گذاشت.
به اوج نزدیک می شوید با زن و مادر زن ذلیل! خالو راشد و دوبیتی های دوستان شاعر (بهدانی،‌ مباشر، فرج پور)
اشکال ندارد، شعری از عبدالنبی زارعی در صفحه ۹ با کارتون علیرضا کشتکار خیالتان را راحت می کند.
اما در کنارش اعظم سبحانیان از جان می گذرد و با خانم ها شوخی می کند.
لطایف دائی ناصر قالبی ادبی که ما از انقراضش داریم جلوگیری می کنیم.
اقبال و بخت محمدحسین بهدانی را بخوانید با کارتون علیرضا کشتکار.
امیر سهیلی اندر احوالات انتخاب وزیر زن را نوشته و کارتونش هم کشیده!
وسط صفحه ۱۳ یک خاله ی خوشگل می بینید از نوید بازرگانیان برای نوشته ی احمد اکبرپور با نام چندتا!
بچی شهر فال همه تان را گرفته و تصویرهای مخملی پدرام فرخ نیا فال هایتان را تعبیر کرده است.
محمد جاوید با شعر یار زیبا و کارتون سمانه روح الهی حال شما را جا می آورد.
مثل آب برای شکلات معرفی کتابی است با همین نام و خوشمزه از فرزانه فرهنگ.
و هنر کارتون سعید صادقی در صفحه ۱۹ ذهن شما را درگیر می کند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 27 آذر 1396  1:09 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

شماره بیست و هفتم ماهنامه سه‌نقطه (مکتوب طنز [+ جد] فارسی) با پرونده‌ای ویژه تحت عنوان «چاق‌های جهان تا دیر نشده متحد شوید» منتشر شد.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرگزاری مهر، شماره بیست و هفتم ماهنامه سه‌نقطه (مکتوب طنز [+ جد] فارسی) با پرونده‌ای ویژه تحت عنوان «چاق‌های جهان تا دیر نشده متحد شوید» منتشر شد.

این شماره به «چاق‌های سرافراز» و «سرافرازان چاق» تقدیم شده است؛ مردان و زنانی که بخاطر شباهتشان به کدو یا گلابی شرمنده هیچ بنی‌بشری نیستند.

سه‌نقطه ۲۷ با «افاضات و مکافات» و با یادداشتی از علی آینه‌ور با نام «دکترین انگولک» آغاز می‌شود که نویسنده در آن آیین خیرخواهی را با طرح صیانت اینترنت پیوند داده است.

پروفسور میلاد ملاعبدالوهاب با مطلبی تحت عنوان «سنجش فلسفی عشق در نگاه اول» کرسی آزادنویسی این شماره را کلید می‌زند و در آن خوانش زیبایی‌شناسانه‌ عشق از منظر آلن دو باتن را به بوته نقد می‌گذارد.

ندای طبیعت کجای طبیعت است؟

سپس مریم نظام‌دوست در قسمت دوم از سلسله‌یادداشت‌های اقتصاد به زبان آدمیزاد، در یادداشت «ندای طبیعت کجای طبیعت است؟» مبانی پیچیده اقتصادی را به زبان فارسی غیرسخت برمی‌گرداند.

پس از آن سید اکبر میرجعفری در «هندوانه را بکارید، کرفس را صادر کنید» به سراغ مبحث شیرین هندوانه می‌رود و نکات مهمی را درباره آن گوشزد می‌کند.

افشار مقدم در مطلب خود با نام «خودکشی علی شاپوری» داستان دیدار پرحاشیه علی شاپوری با حمید در سونای سعادت‌آباد را برایمان تعریف می‌کند.

و در نهایت کرسی آزادنویسی با یادداشتی از زهرا درمان به‌نام «حاوی فیبر» به پایان می‌رسد که درباره یکی از امراض گوارشیِ [به قول نویسنده] بی‌کلاس بشریت نوشته شده است.

پرونده ویژه شماره ۲۷ با یادداشتی از هادی مقدم‌دوست تحت عنوان «نه خیس می‌کند نه می‌ترساند» شروع می‌شود که در آن نسبت چاقی با مفاهیمی همچون وظیفه اجتماعی، دموکراسی و خوشبختی تبیین شده است.

چاق‌های جهان تا دیر نشده متحد شوید

مریم حسن‌نژاد در مطلبی مفصل با عنوان «چاق‌های جهان تا دیر نشده متحد شوید» به تصویر ذهنی از بدن و همچنین افسانه‌ها و کلیشه‌هایی که درباره چاق‌ها وجود دارد می‌پردازد.

مرتضی درخشان در «خرس چاق پشمالو یا پسر باربی برنزه؟» از دیدگاه فلسفی به سراغ مسئله چاقی می‌رود و در ادامه از ربط‌وضبط استیو جابز و شرکت اپل با چاق‌ها، و نیز نتیجه تحقیقات دکتر ریچارد شوپنهاور پرده برمی‌دارد.

خرید ماهنامه طنز سه نقطه از دیجی کالا

در یادداشت «به زندگی من لیمومی می‌آید» پای درددل‌‎های رامبد خانلری راجع‌به مصائب بی‌پایان رژیم‌درمانی می‌نشینیم.

فاطمه خسروانی در یادداشتی تحت عنوان «بنز ساختن از نیسان آبی» با عصبانیت معیارهای چاقی از مناظر مختلف را واکاوی می‌کند و نقش رسانه در تصویر ذهنی مثبت و منفی از بدن را توضیح می‌دهد.

کوثر محبی در مطلب «عصر سلیطه‌گری فشن» از رنج‌های بی‌شمار زندگی خود، سعدی، و دیگر لاغرهای جهان می‌نویسد.

فرود تخته سه‌لا در بغل پسر عصر جدید

میترا بخشی‌زاده در «فرود تخته سه‌لا در بغل پسر عصر جدید» بر روی مسئله چاقی و لاغری از منظر داف بودن درنگ می‌کند.

در پایان بخش پرونده، شیرین حسن‌نژاد در مطلب «کی آب دویده زیر پوستش» انگ‌هایی که در اجتماع به افراد چاق زده می‌شود را برمی‌شمرد.

«چاقی و لاغری را ول کنید» نام بخش اول از سه‌گانه یادداشت‌های نیمخط ۲۷ است که نفیسه رحمانی در آن به چهره‌های چاق عرصه‌های سیاست و سینما و موسیقی می‌پردازد.

در بخش دوم نیمخط در مطلب «بکوش تناسب در نگاهت باشد، نه اندامت» کوشش شده است که زیبایی‌شناسی هیکل در طول تاریخ شرح داده شود.

و در بخش سوم و پایانی نیمخط تحت عنوان «آنهایی که نان در لاغری من و شما می‌زنند» نویسنده صنایع عجیب و غریبی که با داغ شدن بازار لاغر شدن و رژیم‌درمانی مد شده است را بررسی می‌کند.

ابراهیم افشار در تهرانشهر این شماره با یادداشت «اگه شوهرم بفهمه خون تو رو می‌ریزه» در تهران قدیم پرسه می‌زند و همنشین شاپوسی‌خانوم، بدرالملوک بامداد، مونس گیس‌بلند، مرشد ماده و زینت قداره‌کش می‌شود.

از برج‌های کاج تا سمنوپزان سرآسیاب

پس از آن سعید طلایی در یادداشت «از برج‌های کاج تا سمنوپزان سرآسیاب» تهرانِ کودکی و نوجوانی و بزرگسالی‌اش را از خلال برج‌ها و خانه عموکاظم و خاله‌اقدسش برایمان روایت می‌کند.

و در پایان ساجده جبارپور در مطلب «دیگر از آسانسور و جوب و نمکی نمی‌ترسم» قصه کوچیدنش از شمال به تهران و ترس‌ها و ناملایمات زندگی در پایتخت را برایمان شرح می‌دهد.

ماهنامه سه‌نقطه با همکاری هنرمندان فاطمه فهیمی، شیما جوهرچی، فاطمه چاوشی، نفیسه رحمانی، حامد رضوی، سید محمد صاحبی، محمد صمدی، محمد باقری، نیلوفر بختیاری، و سایر دوستان و آشنایان، و به مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد تولید و منتشر می‌شود.

بیست‌وهفتمین شماره سه‌نقطه، در ۲۱۰ صفحه و با قیمت ۵۰ هزار تومان در کتابفروشی‌ها و فروشگاه‌های آنلاین عرضه شده است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 18 آذر 1400  10:41 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نشریه «طنز و کاریکاتور» که ۳۱ سال از آغاز انتشارش می‌گذرد؛ این روزها افتان و خیزان به حرکت ادامه می‌دهد و با انتشار دو شماره در سال برای بقا تلاش می‌کند.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرنگار فرهنگی ایرنا، دو مجله طنز و کاریکاتور و گل‌آقا زمانی لبخند را بر لبان کیوسک‌های مطبوعاتی می‌نشاندند. این دو نشریه مثل دو خواهر و برادر همسن بودند. گل‌آقا متولد آبان ۱۳۶۹ بود و طنز و کاریکاتور یک ماه بعد یعنی آذرماه همان سال متولد شد.

تمرکز ماهنامه طنز و کاریکاتور بیشتر بر عرصه ورزش و فوتبال بود و مناسبات این حوزه را زیر تیغ نقد می‌برد. شخصیتی کاریکاتوری به نام مفسر شوت نماینده نشریه بود و با ورزشکاران شوخی می‌کرد. او تقریبا همان نقش شاغلام در گل‌آقا را ایفا می‌کرد.

درک کاریکاتور، طنز چهاربعدی، یادداشت‌های یومیه شوت السلطنه، بی‌معنی نویسی، حرف و کاریکاتور، حرفهای بی حساب و طنز ترجمه‌ای از جمله بخش‌های پرطرفدار این نشریه بود.

جواد علیزاده، مدیرمسئول، صاحب امتیاز و سردبیر طنز و کاریکاتور در ۶۹ سالگی تلاش می‌کند همچنان این نشریه را زنده و سرپا نگه دارد. او در گفتگو با خبرنگار ایرنا می‌گوید: شش ماه است که طنز و کاریکاتور را منتشر نکرده‌ام. چون بازگشت پول ندارد. هر شماره باید از جیب هزینه کنم. انتشار مجله در این شرایط عشق و علاقه می‌خواهد. از طرفی من هم بعد از ۳۰ سال نمی‌توانم از مجله‌ام دل بکنم.

ارشاد نشریات را بخرد

او با اشاره به یارانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان می‌کند: هر شماره که منتشر می کنم، وزارت ارشاد یارانه‌ای می‌دهد؛ ولی این کمک‌هزینه دردی را دوا نمی‌کند. پیشنهاد من این است که خود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشریات را از مدیرمسئول‌ها بخرد. من هر چقدر دیرتر نشریه‌ام را منتشر کنم، کمتر ضرر می‌کنم.

یک مدتی ارشاد نشریات را می‌خرید؛ ولی نمی‌دانم چرا این اقدام متوقف شد. به نظر من ارشاد بهتر است روی ترتیب انتشار تاکید نکند. ترتیب انتشار منظم برای زمانی بود نشریات کاغذی رونق داشتند. الان با این اوضاع و احوال نمی‌شود منظم منتشر کرد. ارشاد باید به سابقه نشریات توجه کند و حمایت‌های بیشتری داشته باشد. نشریات کاغذی همگی دچار بحران هستند.

می‌خواهم اصالت کاغذی نشریه حفظ شود

وقتی از علیزاده می‌پرسم چرا نشریه را به صورت الکترونیکی منتشر نمی‌کند، این پاسخ را می‌شنوم: می خواهم اصالت نشریه که از اول به صورت کاغذی بوده حفظ شود. این مجله برای مردم جنبه نوستالژی (خاطره‌انگیز) دارد. ولی الان سلیقه‌ها عوض شده و جوانان دوست دارند همه چیز را روی موبایل (تلفن همراه) بخوانند. البته هر شماره که بیرون می‌آید، در اینترنت و در صفحه اینستاگرامی مجله، انتشارش را اعلام می کنم.

این کاریکاتوریست نشریه طنز و کاریکاتور را دو نفره منتشر می‌کند. او درباره تعداد نیروهای نشریه و هزینه‌هایش می‌گوید: نیروهای ما اکثرا دورکار هستند. خودم ثابت کار می‌کنم و همکارم کارهای دفتری را انجام می‌دهد. یک دفتر دارم که اگر آن را بفروشم و پولش را در بانک بگذارم درآمد بیشتر دارم. آن دفتر برای مجله است. هر شماره که بیرون می‌دهم، سه تا چهار میلیون تومان باید از جیبم هزینه کنم. وقتی گزارش به اداره دارایی می‌دهم مشخص می‌شود سالیانه دارم ۲۰ میلیون تومان ضرر می‌دهم. ولی عشق و علاقه‌ای که به این کار دارم باعث می‌شود ادامه دهم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 4 اسفند 1400  6:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها