0

سالاد میوه‌های استوایی، لذیذ و رنگارنگ

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

سالاد میوه‌های استوایی، لذیذ و رنگارنگ

 امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سالاد لذیذ و رنگارنگ آشنا کنیم. در این  سالاد، از میوه‌ی پاپایا استفاده شده است اما در صورت در دسترس نبودن این میوه‌ی خوشمزه، شما می‌توانید از طالبی استفاده کنید. پاپایا با طعم خوب و حالت لطیفی که دارد در سالادِ میوه بسیار فوق العاده‌ است. از پاپایا پوره نیز تهیه می‌کنند. همچنین پوست کردن و خارج کردن دانه‌های پاپایا آسان است. برای آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد میوه‌های استوایی، با ما همراه باشید.

 

سالاد میوه‌های استوایی، لذیذ و رنگارنگ 

 

مواد لازم:

 

پاپایا: 1 عدد

انبه: 1 عدد

آناناس: 1 عدد

پرتقال: 4 عدد (در صورت نبودن پرتقال، از کمپوت آن استفاده کنید)

توت فرنگی: 125 گرم

حبه‌های درشت انگور: 1 پیمانه

 

مواد لازم برای شربت سالاد:

 

شکر: 8 قاشق غذاخوری

آب: 400 میلی لیتر

پوست رنده شده‌ی لیموترش: 1 قاشق مرباخوری

ادویه: به دلخواه

 

طرز تهیه:

 

برای تهیه‌ی شربت مناسب این سالاد، شکر، آب و ادویه‌ی دلخواه را به همراه پوست رنده شده‌ی لیمو در ظرفی می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم. سپس آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به دمای جوش برسد.

 

شربت تهیه شده را کناری قرار می‌دهیم تا خنک شود. سپس روی ظرف آن را با نایلون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

 

پاپایا یا طالبی را پوست گرفته و به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. تخمه‌های داخل آن را خالی می‌کنیم. سپس میوه‌ی آن را به قطعات کوچکی تقسیم می‌کنیم.

 

انبه را نیز پوست گرفته و هسته‌اش را جدا می‌کنیم. سپس میوه‌ی آن را به قطعات کوچکی تقسیم می‌کنیم. آناناس را نیز به همین ترتیب پوست گرفته و خرد می‌کنیم.

 

همه‌ی میوه‌ها را در ظرفی ریخته، حبه‌های انگور، توت فرنگی خرد شده و قطعات خرد شده‌ی پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم. در پایان شربت آماده شده را به سالاد می‌افزاییم و در آن را با نایلون می‌پوشانیم و تا هنگام سرو، در یخچال قرار می‌دهیم.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 27 تیر 1396  5:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها